<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Final
written on Wednesday, October 8, 2014 @ 8:51 AM ✈

Assalamualaikum wbt.

Final is around the corner uhuuuuu. Ok tak kelakar. "Alaaaa tapi aku tak banyak exam sangat, takyah study sangat kot?" -- Kata-kata saitan yang semak dalam otak aku yang memang dah semak ni. Hoi kak cik, walaupun paper tak banyak (3 paper je) *JEEEE* untuk final tapi tetap "ada". Kau kena faham perkataan ada tu. Assignment jangan tanya lah kan, memang banyak tangguh. Nasib baik lecturer consider nak bagi chance buat balik sebab nak elokkan pointer sem 1 (nampak sangat pointer teruk) nangis jap kenang nasib sambil dongak ke langit kira bintang. 

Graphic Design dengar nama course macam gah. Macam senang nak score. Hahahahahahahahahaha *prot* ops sorry gelak sampai kentut. Hemmm susa lah hengkorang. Even subject tak heavy tapi nak nangis gak bila tengok carry marks haritu. Huarrghh! Masa banyak pulak otak & badan ni fikir nak tangguh-tangguh lagi. Tahi. Susah betul nak didik diri ni untuk focus siapkan assignment yang banyak tu. And....

Aku sendiri pun tertanya-tanya, apahal aku serabut dok naip depan laptop nak update post baru dekat blog ni padahal assignment tak siap. Hahahaha bodoh kuasa dua. Dahlah stop. Salam. 

Yey alhamdulillah MARA dah selesai
& rindu Darlwis. Bye

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life