<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Serious story
written on Tuesday, September 2, 2014 @ 11:14 PM ✈

Assalamualaikum wbt.

Hahahaha. Aku dah lama tak naip fuh rasa lecak pulak jari ni naip panjang lebor. Taaaapi, teringin dah lama dah nak add new post dalam blog sendiri ni. Tak kisahlah ada pembaca ke tidak. So, jom mula bermonolog.

"Apa link blog awak syg?"
"Nak buat ape?"
"Saje nak tengok, mana tau ada pasal org ke"
Seriously,  dah banyak kali aku dengar benda tu dari dia. Aku tak pernah pulak terfikir nak tulis sesuatu. Entahlah, aku rasa tak perlu aku kongsi kebahagiaan aku lelebih. Tapi recently dia ada tanya lagi. Tak pasti untuk kali ke berapa. Aku rasa dia mengharapkan sesuatu dari aku. Sebab "yelah org nak jugak tengok mana tau awak ada tulis pasal org ke tidak, mcm ..... dulu". Hambek, terus kena gaut jantung aku. Pedih gak ayat budak ni. Mintak pijak je. Hiks. Alaaa kalau tak post pasal kau kat blog ni pun aku syg lerhh. Apa kau ingat syg aku ni kat blog je ke hapeee. Hahaha yelah aku faham maksud kau; kau nak aku describe pasal kau, nak tau apa yg aku suka apa yg aku tak suka, syg kau ke tak (mmg le syg ngok) mmmmmmmmmmm ok dah, hahahaha. Apa yg aku suka? Semuanya. Kk nampak macam nipu kan? Dah lah aku dah rasa berdosa sekarang ni. Ni kalau azan zohor berkumandang kejap lagi ni mmg rentong. Serious serious. Suka tang bibir, mcm donut sedap gigit. (ehhhh jangan main gila, dosa dah berbakul ni beb) suka apa ek? Suka cara dia gelak. Macam ni "huaahahahahahahaha *sambil tepuk meja*" hahahaha kan kan best kan? Pahtu kau ni kan selalu mengalah, penyabar, penyayang, tinggi tapi tak sadur hahaha. Kau ingat lagi tak syg, aku penah cakap "kita kawan jelah, kawan takkan terpisah"? Kau faham kan maksud aku apa? Eventho kita kawan je (je=tak berapa nak kawan sangat) aku nak kau tau aku syg kau ah. Aku rasa safe bila kau ada. Tenang. Kalau tengah gaduh besar pun, dapat jeling muka (bukan dalam gambar) kau 2 3 saat, lupa terus segala marah, makian dan lain lain. Satu persamaan kita yang jelas, kau perasan? Cemburu. Ahaks, bila teringat balik kan, pasal benda besar kuman pun nak cemburu teroxxx (teruk sangat). Tapi kita pegang satu prinsip; segala apa masalah mesti boleh selesai kalau ada tolak ansur dan ego tu buang jejauh. Luahkan apa yg tertanam dalam hati tu. Even masa luahkan perasaan tu pun boleh gaduh lagi tapi itu belakang cerita asalkan leh luah perasaan and puas hati. And selalunya aku yg marah marah, aku yg emo, aku yg ego segala bagai. Thanks sebab bersaborrr dengan aku (harap boleh bersabar lagi). Harap apa yg kita create selama ni Allah swt izinkan dan berkati. Takyah cerita beriya dekat sini sebab aku tau kau tau apa yg au nak cakap and apa yg aku rasa. Maafkan salah aku. Jujur bukan sengaja cari pasal or what. Entahlah taktau nak cakap macam mana. Kau jaga diri untuk aku, aku jaga diri untuk kau. Selesai. Kita tunggu ketentuan Allah cemana nanti. Thanks protect aku bila aku rasa unsafe. Eh eh eh eh hahaahahaha wah tetiba serious pulak ni kenapa. Alahai sayang ampun ampun. Hahaha. Dahlah sayang, sayang kau (kau=Muhammad Darlwis)


gambar tak seberapa tapi aku sayang dia



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life