<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Oh ibu.
written on Saturday, May 11, 2013 @ 5:54 AM ✈

Greeting Text

Hi ibu. Ni haaaa anak nakal ibu nak citer siket. Hahahaha. Yaaa, nakal :face5: Hahahaha. So today harini. Lol. So harini kan hari ibu kan kan kan kan? Nak buat entry utk ibu lah konon. Hadiah hadiah ni dah biasa dah :132: walaupun jarang giler bagi ibu hadiah. Tapi oklah kan kalau anak nakal ibu ni just buat entry je? Hihihihi *gelak tahi kucing* Niiiii tengok niiiiiii ; 






Ok, sila tekan button 'Play' untuk lebih sedap.


Ok tak comel pun. Ok ok ok ok ok :face10: Anak ibu ni nak ucapkan SELAMAT HARI IBU @ HAPPY MOTHER'S DAY @ அன்னையர் தின வாழ்த்துகள் @ 母亲节快乐 @ 해피 어머니의 날. Ok dah cukup 5 Bahasa. Ohhh how sweet i am :131: hahahahahahaahaha. Jap! Siapa ibu aku?  Ohya, lupa nak mention. She is Rozana Bahari. Yaaaaaaa. I love her so much. Sama macam bilangan bintang tapi lebih sikit. Haaa cuba kiraaaa :132: Tak terkira kan? Yaaa that's the point.

Thankyou ibu b'cause :

Melahirkan saya.
Menyusukan saya.
Suapkan saya nestum masa kecik kecik.
Belikan saya mainan-mainan yang comelz.
Besarkan saya dengan penuh kasih sayang.
Masakkan makanan kegemaran saya. Wuwuwuwu.
Belikan apa yang saya nak.
Bagi duit belanja.
Selalu tepuk peha bila nak tidur masa kecik-kecik.
Selalu suruh baca doa tidur masa kecik-kecik.
Membebel dekat saya sebab saya pemalas.
Bagi saya makan kismis setiap pagi.
Isikan air kat dalam botol untuk saya bawak pegi sekolah.
Gosokkan baju saya kalau saya tak gosok lagi.
Terima kasih sebab sayang saya.
Terima kasih.
Terima kasih sebab jadi ibu yang awesome.
Terima kasih sebab memahami naluri sebagai remaja yang sebok bercinta 'kahkahkah'.

Thanks ibuuuuusebab :
Jaga time demam.
Doakan saya didalam solatmu.
Kejutkan setiap pagi.
Topupkan :face54:
Sbb memahami sangat sangat sangat. Yayayayaya.

And banyak lagi sebenarnyaaaaaaaaaaaaaaa yang tak tertype dekat sini.
Nahhhhh tengok niiiii :face19: 


video



So, ini je yang i mampu. Hahahahaha k joke :face71: So soooooooory sbb banyak menyusahkan ibu selama nii. You're the best ibu ever! Sayang ibu sampai akhirat!


























0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life