<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Cuti ke?
written on Thursday, February 14, 2013 @ 1:49 AM ✈

Greeting Text

Rasa macam nak delete je semua entri entri lepas. Rasa macam nak buat blog baru. Tapi bila fikir balik. Nahhhhh, tak perlu. Benda yang lepas selalunya dapat jadikan kita lagi matang. Yeyehhh. 


Alololo, muka comel.

Cuti? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hmm. Kerja sekolah tak siap lagi. Karangan ada tiga tapi aku baru buat satu perenggan setengah. Ok, ini adalah calon cemerlang SPM 2013 ok. Hahahaha insyaallah. Berharap jugak ni. Eh, itu baru kerja sekolah BM. Yang Ekonomi? Yang Agama? Yang Science? Ohemji. Mengapakah? Aku ada dua tangan je. Jakgi nak tempah lagi tiga belas tangan lah. Harap boleh siapkan semua kerja sekolah dalam masa 3 hari. Haih. Hmm tak lawak ke? Ok.

Buat apa sepanjang cuti? Mengadap PC. Bertuitewww, berfesbuk, beryutiub. Kau hadooo? Sampai kepala sakit weh mengadap natang ni je. Kerja sekolah buat jugak lah. Tapi, alahhh. Malu nak cakap. Seciput je. Eh, tetiba sedih dengan diri sendiri *usap kepala sendiri*. Hehh aku rasa kerja sekolah aku ni macam tak siap je. Hahahaha. Hm. Nak nak ekonomi. Ya Allah. Ya Allah. Ya Allah. Tiga kali aku sebut. Nampak tak ke'belambak'an kerja sekolah subj tu? Haiyaah, mengeluh panjang je lah weh.

Cuti ni sangat sangat sangat sangat sangat bosan. Tapi bila orang ajak keluar aku taknak ikut. Oh, bodohnya kau Imang. Entahlah, aku tak ada feel lah nak keluar sana. Kepala pun asyik sakit jahhh. Macam mana nak datang mood? Haduhh. Eh, Mr. sihat tak eh? Lama tak dengar khabar berita. Hahahahahaha. Biarlah dia. Malas kacau. Ohkay. Buhhbaii. (bapak teruk gila bunyi nya) Ok, babai.

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life