<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Gamerssssssss
written on Tuesday, November 27, 2012 @ 10:34 PM ✈

Greeting Text

Berdirinya aku disini. Ingin berpokpek-pokpek macam selalu. Hahaha. Macam selalu? Heh, no lah. Harini topik aku agak horror sikit. Hahahahaha. Horror lah sgt en? Hati pun tengah panas. Mood aku? Haha, lagi lah panas. bertambah panas lagi dengan game-game kau tuu syg. Sadis sungguh bila aku dapat tahu. Jangan ingat aku diam aku tak amik port pasal kau k baby? Haha. Wait wait! Yang ni bukan pasal Emi k? Jangan salah faham. Aku tumbuk muka kau satgi. Hahahaha. 

Perhh, seminggu dua ni hati aku panas betul ah doh. Yang malam tadi punya lagi panas jiwa raga aku. Nak meletup dah ni. Nasib baik tak meletup lagi. Sempat bertahan. Hahahaha. Ayat macam hapee jehhhh. Mana taknya. Aku tak pernah buat masalah pun dengan dia, dia nak buat taik dengan aku. Aku ni memang selalu duduk diam je. Tapi, bila dah melampau. Orang lumpuh pun boleh berdiri tegak. Kau faham kan? Haaa, nampak sangat yang aku ni sangat sangat sangat sangat marah! And hidup aku ni bukan untuk kena game dengan budak mentah macam kau. Hikhikk. Sorry to say lah. Aku memang macamni. Jangan nak bentak bentak suruh aku stop. Okay?

Depan cakap lain, belakang cakap lain. Heyy, kau fikir sendiri lah apa yang kau dah buat weh. Jangan nak buat-buat tak tahuu. Mummy kau tak ajar ke? Sadis gila tahap babi kena potong. Aku rasa, kalau kau jadi aku pun kau akan buat benda yang sama. Tapi malangnya, aku yang mengalami keadaan ni. And aku takkan nak diam. Aku pun kena lah susuh stratergi an an an? Taknak lah kena pijak dengan budak tak cukup umur. Hahahaha. Sedih betul. Tak cukup kasih sayang eh? Meh aku bagi kasih sayang. Aku tatang kau bagai minyak yang penuh okay baby? Hahahahahaha. Sangat lawak lah kali ni.

Kau nak putar belit cerita? Hahaha, padahal bukti dah ada depan mata. Dah tak boleh nak selindung-selindung lagi dah. Kau silap lah wehh. Kau silap. Patutnya kau kena rancang dari A-Z kalau kau betul-betul nak kenakan aku. Kau tak pro lahh. Kesian. Nak aku ajar jadi pro ke? Eh, sorry. Aku tak pandai nak game orang macam kau. Haahahaha. Aku takde lah tak cukup kasih sayang macam kauuuuu. Huhhhhh. Sadisss. Wuwuwuwuuuuu. Hahahaha.

Kau dah puas belum set game untuk aku? Dah ke belum? Takut kalau kau tak puas nanti, kau yang kena balik. Tu yang aku tak sanggup nak tengok tuuu. Tsk tsk. Hahaha. Btw, kau happy dengan cara kau sekarang? Happy? Happy? Kau mestilah happy sebab kau fikir aku dah kena game dengan kauuuuuuuuuuuuuuuu. Tapi malangnya. Kau silap. Aku lebih berhati-hati. Okay? Chillsssss sikit. Jangan gelabah tenuk dekat sini. Hahahaha. Kbaii. Syg emi ketat-ketat. Eh? hahahahaha. Kbaii xD




P/s: Harap kau sedar apa yang kau buat and kau takkan ulang lagi. Aku mintak Allah yang hitungkan kau. Aku tak ada hak. Sekian.

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life