<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
School
written on Friday, February 10, 2012 @ 2:03 AM ✈



School? Hahaha , bajet omputeyhhhh pulakk kann? hihii .sekolah? haha , aku takdapat nak jelas kan macam camne sekolah aku tahun ni..aku rasa tahun ni sesi persekolahan aku tahun ni memang AWESOME gile ah kan? hahaha ^^ susah aku nak jelas kann , tapi takpe ..aku cubaa :)

FIRST


Kelas - haha , memule aku frust gilababi duduk dalam kelas 4KM1 tuu! sumpahhh! aku rasa aku macam orang gilaaa..sebab sorang kawan aku pon takde..ehhh! tipu lah sorang pun takdaa..ada! cuma sorang dari kelas aku masa form 3 dulu pon takda! aku rasa terkontang kanteng! aku rasa macam terpinggir..setiap hari aku macam taknak datang je! aku rasa mcam semangat aku dah hilang! 100% dah hilang! seminggu dua lepas tu baru lah segalanya bermula..semangat aku dah datang balik..wahaahaha! setiap hari aku nak datang sekolah..teruja sangat bila pagi2 nak bangun! haha tipu..aku liat nak bangun pagi --' haha! now , dalam kelas aku tu , aku dah berkawan dengan SEMUA orang.yeahh yeahhh! haha , terharuu pulakk :)

And for sure kalau dah sebati dengan kelas tu , aku selalu kene bahan..haha! budak2 dalam kelas aku tu memang awesome tahan kucing nak beranak! SUMPAH! hahaha , korang memang the best lahhh..hehehe..tapi sekarang kelas kita #4KM1 dah di pecahkan balik.. lelaki lelakii .. and perempuan dengan perempuann...ahhhh , sumpah bosan kalau korang takdaa! takda lah  lagi aku nak dengan korang ejek2 aku..haha! tapi masa belajar elektif korang ada..naseb baik.. takda lah bosan sangat ^^

SECOND


Kawan baruuu - haha! sumpahh best , dorang bestt kot! setiap hari buat aku gelak :) seronok aku pergi sekolah ^^ hahaha...best! tapi kelas kitorang memang selalu ade kontroversi..haha! cikgu naik hanginn..sebab bebudakkk bising sangat --' hurmmmm! haha..takpee..kitorang tetap awesome :) nii nama bebudakk gilaaa dalam kelas 4KM1 yang ASAL ;

yati , AKU , aisyah , ameer , aizat , nasir , nadia , syamira , ashaa , shiea , azzua , fadayah , tokek , izi , iman , fateh , afiqah , aida , tmon , zatty , lisha , suhana , dawis , acap , panda , faiz , tajul , suhaila , skema , mentol.

dorang best ^^ even baru rapat due tige hari , haha! memang best! :)












Labels: ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life