<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Punca
written on Sunday, January 1, 2012 @ 7:56 PM ✈

Greeting Text


Heyhey , korang ade dengar cerita tak dekat facebook aku ? yang aku kene gigit serangge dan kaki aku sakit sampai tak boleh pijak lantai ? ade ? sape yangtak add aku tu memang lah tak dengar cerita. aku kene gigit dengan binatang ni lah. sakit gilaa. tak terkata ahhh. aku kene gigit dekt rumah orang kawin pulak tu. macam takde tempat lain je. lalalalala -.- name binatang ni sebenarnya ada banyak. aku search dekat Google dan aku jumpa macam2 nama. ade orang panggil kelengkiak , cengkiak , bapak kerengge lah. macam2 lagi. tapi korang tau nama sebena binatang yang gigit kaki aku ni ape ? nama dia Kongkiak ! nama pun macam kongkang , patut lah kerjanya asek nak gigit kaki orang je. tak pasal2 kaki aku jadi mangse rakusnya binatang ni. panas hati aku. haihhh !

aku nak share sikit info2 pasal binatang kongkang yang dah gigit kaki aku ni. haha , actually nama dia Kongkiak. saje nak kasi hot sikit sebab hati aku pun tengah hot ni. japjap , aku bahasakan nama semut tu kongkang eh ? haha.  lagi pun hati aku pun tengah panas ni. peacee ><

semut kongkang ni sebenarnya kalau dia gigit anggota badan manusia boleh berdarah sebab die ade macam taring dekat mulut die tu kan ? dari situ lah die keluarkan bisanya. aku dah kene sekali rasa macam nak meraung je dekat majlis orang kawin tu. nasib baiklah dekat majlis orang , kalau majlis aku dah lama aku menjerit. entah2 siap suruh panggil bomba untuk bakar sarang semut kongkang tu. haha. semut kongkang tu juga kalau dia gigit , taring yang ade di depan mulut nya tu boleh tersangkut dekat kulit kita dan boleh menyukarkan lagi kita nak mencabutnya. cara paling senang adalah jentik kepala dia guna jari sekuat hati. haha , cara ni mujarab weh. betul !

tapi masa aku kene tu aku dah takboleh nak jentik2 lagi dah. aku pijak je kaki aku tu. aku pijak dengan si kongkang tu sekali. lepas tu rasa bisa dia melekat. ada kesan gigitan kecil je. balik rumah kaki aku dah start bengkak. dalam hati aku dah sumpah serampi dah si kongkang tu. time aku nak pegi sekolah lah dia sebok2 nak kasi lovebite dekat kaki aku ni. kalau tak sakit takpe. ni sampai aku nak jalan pun macam Alien. tapi Alhamdulillah sekarang dah elok sikit. perhh , kalau tak memang nak kene kongkang tu. ade jugak aku pegi balek dekat rumah orang kawin tu kang. aku sembur Ridsex! hahaha. 

Last , aku harap kaki kanan aku elok sepenuhnya pada hari Rabu nanti. sebab aku nak pergi sekolah ! aku taknak hari first aku pergi sekolah berbekalkan kaki yang tempang. hahahaha. Okayy , assalamualaikum. Adioossss ^^



Setiap Penyakit Ada Ubatnya. Banyakkan Bersabar dan Tawakal 


Click Link di Bawah ini untuk mengetahuinya :-

HADIS-HADIS TENTANG RAWATAN PENYAKIT DALAM ISLAM

Labels: , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life