<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Baru
written on Monday, January 16, 2012 @ 7:01 AM ✈

Greeting Text

Tumblr_lxtev9hee71rnryo8o1_500_large

Baru ? apa yang baru ? nak tau apa yang baru ? ini lah yang baruu :-

- Kelas baru
- Kawan baru
- Cikgu baru
- Subjek baru
- Tingkatan baru
- Jiwa baru

*err , yang Jiwa baru tu tak ada lah baru sangat.

Semua yang aku senaraikan dekat atas tu semua benda baru yang aku alami tahun ni. Al maklumlah kan , aku dah tak sama kelas dengan semua kawan-kawan aku masa form 1 - form 3 . disebabkan resule aku yang macam gampang tu. tetibe aku rasa menyesal -.- ehemmmm. takpalah , dah rezeki aku kan. nak buat macam mana lagi ? ihihii. redha je lahh :)

redha itu IKHLAS , pasrah itu MENYERAH
tetibee selitt ayat OMBAK RINDU. haha , ehemm. sekarang aku ade dalam kelas 4KM1. menyampah betul. semua orang tanye. 4 'KILOMETER' 1 ke? wakluuu . 4 KEMANUSIAAN 1 Okayyyy ! and paling penting kelas tu takde subjek yang giler2 tu .ihihiii. maksud aku takde subjek :-

BIOLOGY
FIZIK
KIMIA
ADDMATH

ouhh yeahhh -.- tapi subjek tu memanglah penting. tapidaripada aku fail masa SPM nanti , baik aku tak amek kan ? haha. and aku masuk kelas 4KM1 tu. Alhamdulillah , aku dah okay. aku mengaku , dulu aku macam orang gile nak pindah kelas lainn. alahaiiii. naseb lahh aku dag Okay dengan bebudak tuu. ehehe. sekarang ni , aku amek subjek teras ade 6. dan 2 subjek tambahan.


Teras :-
BAHASA MELAYU
BAHASA INGGERIS
AGAMA
MATEMATIK
SEJARAH
SAINS
Tambahan :-
ICT
EKONOMI ASAS

 amacam , okay tak sebjek aku ? haha , dah macam PMR. 8 subjek jeaa. jyeahhhh ^^ okay lah , malas nak type panjang2. adiossssss. Assalamualaikum. hihhiii

Labels: , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life