<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
What?!
written on Friday, December 2, 2011 @ 8:45 AM ✈

Greeting Text

Assalamualaikum pembuka bicara
Salah silap maaf dipinta
Aku update Blog ni suka suka
kalau tak sila Silalah keluapic004demoji_14791299decoojp.gif (20×20)



HELL - OO - OO
D I S E M B E Rpic002demoji_15458237decoojp.gif (20×20)

Hui! haha , sekejap je kan dah masuk bulan dua belas? Terkejut akuhhpic013demoji_16539880decoojp.gif (20×20) terkejut lah sangat pic018demoji_416449decoojp.gif (20×20) Haha , ape ape-ape pun ''Wahai Encik Disember , Please Be Nicepic007demoji_380986decoojp.gif (20×20)'' kalau tak aku cekik kau pic017demoji_7620938decoojp.gif (20×20) [ayat mintak kaki]. So , amacam korang. Dah pergi Cuti-cuti Malaysia dah pic017demoji_355429decoojp.gif (20×20) Hahaha , korang jangan lah tanya aku okay. Aku memang tak keluar rumah sejak cuti haritupic000demoji_92422decoojp.gif (20×20). Haha , Asek layan netbook free kesayangan aku ni. [ayat berani] Eh , baru aku teringat. Minggu depan aku kene pergi sekolahpic019demoji_14780288decoojp.gif (20×20) Hahaha , aku terlupa pulak aku ni PENGAWAS PUSAT SUMBER dohh pic018demoji_416449decoojp.gif (20×20) Haha. So , kepada kawan-kawan aku yang sejawatan tu jangan lah dok buat tak tau je ye. Meh aku bagi jadual yang tak seberapa nihpic011demoji_15889022decoojp.gif (20×20)


WAKTU DAN TARIKH ;
5/12/2011 - 10pg sampai entah
6/12/2011 - 10 pg sampai entah
7/12/2011 - 10pg sampai entah 
PAKAIAN ;
Pakailah suka hati mak bapak korang asalkan menutup aurat 
MAKANAN ;
Makan sendiri lah , banyak cantik semua orang nak sponserkan !


So , jangan lupa okay pic017demoji_355429decoojp.gif (20×20) nasib baik ibu aku keje petang minggu depan. dapatlah aku jumpe membe-membe aku nih. Muehehehe pic010demoji_15266328decoojp.gif (20×20) gelak gedik. Hahaha , and last. Aku harap bulan Disember ni labih baik dari bulan-bulan lepas. Hihihi , aku harap je pic015demoji_8685068decoojp.gif (20×20) Ketentuan Allah yang buat. Redha jelah kanpic017demoji_355429decoojp.gif (20×20) ByeByepic001demoji_305285decoojp.gif (20×20)

Terajangpic001demoji_417795decoojp.gif (20×20) KEPADA PENGAWAS PSS SGB SEKALIAN, JANGAN LUPA PERGI SEKOLAH MINGGU DEPAN OKAY. KALAU TAK AKU SEPAK LAJU-LAJU!! WALAUPUN AKU TAK TENTU LAGI PERGI KE TAK^^

Labels: , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life