<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Selangkah Kehadapan
written on Saturday, December 31, 2011 @ 7:58 AM ✈

Greeting Text
Tumblr_lwh7m4o1zp1qmd21to1_500_large

Tahun baru kan ? Alhamdulillah :') kita melangkah setapak lagi kehadapan. harap2 semua azam yang kita hajatkan akan termakbul. Insyaallah. haaa , sebut pasal AZAM ni , korang ade azam tak ? eh , mestilah ade kan ? haha. aku pun ade. aku dah nekad dengan azam aku. aku dah banyak kali mungkir. tahun ni aku nak follow azam aku. janji ! nak tau ape azam aku ? ade banyak dan insyaallah semuanya aku akan turuti :)

Aku nak ubah perangai aku. aku taknak lagi pengalaman pahit masa tahun 2011 tu berulang. taknak ! cukup lah aku kene banned dengan semua orang. walaupun bukan salah aku. BUKAN ! dan masa tu aku kene hadap sorang2. atas sebab2 tertentu. aku taknak nama aku tercemar lagi. aku taknak semua tu. aku rasa hidup aku dikelilingi dose walaupun bukan salah aku. aku hadap semua tu walaupun banyak air mata aku tumpahkan. aku tetap tabah. nasib baik ade kawan2 aku yang support dari belakang. Eija, Tasya, Bylla, Wany, Syaz, Atiqah, Kuchai, Epy and ramai lagi. thanks a lot. *rasa macam nak nangis.

Aku nak buad ibu/abah/adek aku bangge dengan aku. memang aku selalu tak dapat buad dorang happy dengan keputusan pelajaran aku. kali ni aku nak buad dorang betul2 bangge ade anak yang bernama IMAN MALIHAH ni. haha , walaupun nanti aku taktau perjalan hidup aku macam mane. aku boleh berusaha kan ? Insyaallah. aku hanya perlukan sokongan dorang. dan segalanya berjalan dengan lancar. Aminnnn ^^

Aku nak ubah cara aku belajar. attitude aku masa dekat sekolah. atitude aku dengan kawan2 aku. semua nyaa. termasuklah dengan CIKGU .aku memang tak kurang hajar , tapi kerje sekolah aku memang selalu miss. aku takkan ulanginye lagi. haha , aku takkan skip2 kelas lah bagaii. satu hari aku nak buad mereka2  terbeliak bijik mata tengok aku berjaya. dan THANK YOU SO MUCH KEPADA MOSSUAFI sebab dah banyak bagi support dekat aku. support aku macam mana nak capai cita2 aku. support aku untuk sabar. sabar dengan ujian Allah pasal orang yang kite sayang :) thanks mokk. hehehe

korang nak tau cecite aku ape ? hahaha , aku nak jadi Chef terkemuka dekat Malaysia. Oversea pun boleh jugak. Insyaallah. hihihi , dengan tulang yang tak berapa nak due kerat ni. aku akan berusaha. aku nak semua bangga dengan aku. aku tau result PMR aku 1A je. memang tak layak nak poyo2 dengan azam yang harek ni. tapi taksalah kalau kite berusaha. dan jangan lah kita sekalii kali lupa Allah S.W.T


ASSALAMUALAIKUM. AKU MINTAK MAAF KALAU ADE BUAT SALAH. AKU SAYANG KAU ORANG GILA BABENG :'(


SYAZANA  <------ entry ini buad aku memangis gilavavii

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life