<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
My Dream Guy
written on Wednesday, December 7, 2011 @ 11:15 AM ✈

Greeting TextAssalamualaikum. Huii, aku bukan nak cakap banyak-banyak kali ni. Eh, maksud aku aku bukan nak tulis banyak-banyak. Hahaha , aku cuma nak cerita pasal MY DREAMS GUY yang di request oleh dua orang budak yang comel molek nii Amira dan Hidayah. Jomjom baca tentangg My Dream Guy aku. HikHok[gelak keldai]24366020.gif (20×20)

1 : Jujur
Hey, ofkos lah aku nak lelaki yang jujur. Siapa yang nak lelaki yang tak jujur right? Fikir lah sendiri kan? Aku nak yang jujur sebab aku taknak kene tipu! wehh, aku dah serik kene tipu dengan orang sekeliling aku doh. Cukup-cukup lah tu. Sekarang ni aku nak kumpulkan kebahagian. Cehh, ayat mintak penumbuk. Hahaha.

2 : Memahami
Okay, part yang ni aku memang paling pantang kalau orang tak faham aku. Hahaha, contoh. Kalau aku tengah marah dia boleh buat lawak. Kalau aku tengah sedih dia buat aku lagi sedih. Mintak penampar ke sayang? Hahaha, gurau jee. Aku nak yang memahami. Tapi mana ada orang perfect kat dalam dunia ni kan?

3 : Caring
Hello, kau nampak je aku nih macam kasar sikit kan? Hahaha, dalam hati ade taman Okayy? Uhuuukk. Maluu =.=' Aku memang nak sangat sangat sangat sangat manusia yang caring pasal aku. Okay, memang kadang-kadang orang nampak aku macam buat bodoh je bila orang nak 'caring dengan aku kan? tapi dalam hati aku terharu. Hahaha, aku just malu nak tunjuk ke-terharu-an aku tu. hehe

4 : Penyabar
Hahaha , as you know. aku ni memang banyak perkara yang aku buat sangat sangat menghilangkan sabar orang lain. So , aku harap dia sabar dengan kerenah aku. Hehehe , hope so.

5 : Iman
Nama aku? Hahaha , memang lah , tapi Iman yang aku  maksudkan ni lain. Iman yang aku maksudkan ni adelah orang tu pandai jaga solat. Pandai jaga family. Didikan agama  cukup. Tak perlu terlalu warak. Heeee :)

6 : Comel
Okay , aku akan pastikan dia comel orangnya. Hahaha , barulah sedap mata memandang. sejuk hati aku bila pandang dia setiap hari. Hahaha , gatalll !

7 : Tak panas baran
Perhh , yang ni bab aku agak seram sikit. Aku memang takdehal kalau kene marah. Tapi kalau kene kaw-kaw tu aku paling meluat sebab itu akan menjatuhkan air mata aku. Damnit! tak suka. Hahaha

8 : Ade pekerjaan tetap
Gaji tu ikut keperluan lah kan? Haha , aku takdelah mata duitan sangat. Tapi bab-bab duit ni aku slow sikit. Hahaha , faham-faham lah yeaa.

9 : Pandai ambil hati
Pandai pujuk aku kalau aku merajuk. Perhh , memang superb. Kalau aku dpat macam ni. Aku bersyukur kepada Allah.

10 : Pandai memasak
Okay , mane lah tau kan aku sebok ke. aku tak sihat ke. Dia boleh masakkan untuk aku. Hehehe , mesti sedap. Aku nak carik lelaki yang pandai masak Kue Tiaw Ladna. Kalau dapat, aku sayangg dia ketad-ketad. Hahaha ,  ayat mintak kaki.


okay , akuu rasa itu je kut perkongsian aku untuk kali ini. Maybe korang taksuke dengan taste aku kan? Hahaha , ape-ape jelah. Ni taste aku bukan taste korang. Hehehe, sorry!

Terajang >> KALAU NAK KAWIN TU JANGAN LAH LUPE JEMPUT AKU OKAY? KALAU TAK AKU CUBIT KUAT-KUAT! HAHAHA

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life