<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Esok
written on Wednesday, December 21, 2011 @ 4:58 AM ✈

Greeting Text

Tumblr_lvt3fek4mt1r7uftso1_500_large

Assalamualaikum uolss. Hahaha , memule dah mengade. Seperti yang anda2 semua tauu kan? esok result exam PMR aku keluar beb. wahh , tetibe jiwa kacaaauuu -.- hati aku tak tenteram weii , siang malam pk pasal result. waduhh waduhh , goyangg nehh. Hahaha , loghat hendondondon dah keluarr. pape je lah , yang penting korang dah ready ke belum esok nak hadap result tu? haaa , haaa! ke korang same macam aku jugakk , takuttt -.- haduii , buat maluu jeaa . Hahaha , nak malu ape nyee. kite akan lalui semua tuu. hadap je la kannn. esok semua kene pergi sekolah , esok jugak semua kene pakai baju sekolah. Okayy , perhatian 

JANGAN LUPA IRON BAJU SEKOLAH

JANAN LUPA BASUH KASUT

Haha , walaupun aku ingatkan bende ni agak terlewat siket. tapi takpe , at least aku ingatkan korang kan. caringg lah sikett. hewhew. esok kalau boleh semua masuk sekolah tu mule dengan kaki kakan Okay? nak amik berkat saat2 akhir ak salah kan? malam2 ni mintak maaf kat iby/ayah dulu. atok/nenek pun boleh. haha , suke hati korang lahh. makan kenyang2 malam nihh. supaya nanti malam senang nak tidur , takde lah asek gugup fikirkan result tu. takkan berubah lah result tu kalau korang gugup. cehhh ' aku pun gugupp , cakap orang ' hahahah. aku takde selera nak makan kott , aku tak iron baju lagi kott. ohoho , sungguh rajin sekali kan? esok aku iron lah. hehe , pegi skolah pukul 10 pagi kan? Okayy , ade mase banyaakkk lagi. Hahaha

Esok lepas amek result mesti ade mcam2 gelagat kankan? termasuk lah akuu nihaaa -.- pleasee lhaaa , aku taknak menangis lagi. arhhh , nanti mata aku bengkak2 bagai. taknak hakuuu. Hahaha , malu lah depan ibu and adek aku nanti. Arhhh , aku tak dapat bayangkan weii korangg. haduiiyaii. malunyeeee -.- hehehe. hadap jelahh kan. KUATKAN IMAN. Hahahaha , ayat asek2 nak promote nama sendiri. ehh , biaw lee. nama saya ke nama anda? Hahaha , abaikan akuu. dah banyak mengarut dah nihh. Okay Assalamualaikum ^^

NOTA BUKU LALI>> WLAU APE2 PUN KEPUTUSAN YANG KORANG DAPAT. TERIMA LAH DENGAN HATI YANG TERBUKA. MUNGKIN ADA HIKMAH DISEBALIK ITU. ADIOOSSS ^^





Labels: , ,


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life