<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Dialog Cinta
written on Sunday, December 4, 2011 @ 3:02 AM ✈


Greeting TextHey , aku nak share sikit lah dialog pasangan couple nih. Aku main hentam je reka2. Kalau korang suka LIKE okay. Kalau rasa nak komen , dipersilakan dengan segala hormatnya komen dekat ruangan komen tu pic003demoji_15412444decoojp.gif (20×20)


gf ; kenapa kau buat aku mcm ni? kau tau tak aku sayang kat kau! kau pernah fikir ke semua tu? yang kau tau hanya kepuasan kan?

bf ; eh you cakap ape ni sayang? I tak faham lah.

gf ; kau buat-buat tak faham pulak kan? kau dah berkepit dengan perempuan depan mata aku. kau dah snap gamba dengan perempuan lain masa aku takde. kau fikir aku taktau?

bf ; ehh , mane ade sayang! you jangan nak memandai eh! I sayang you sorang jea okay!

gf ; hmmmm , betul ni? you sayang I sorang je?

bf ; betul lah! I tak tipu!

gf' keluarkan gambar bf dengan seorang perempuan dan tunjukkan depan mata bf dia.

gf ; naahh! ni apa? ni kau cakap sayang? hati aku dah lama tahan dengan perangai kau! selama ni kau rapat dengan girl lain aku diam aje, sebab aku taknak kau rasa terkongkong. kau mesej dengan girl lain aku ade marah kau? kau rapat dengan kawan baik aku sendiri, aku cemburu. kau ade amek kesah semua tuu? takde kan? kalau aku rapad dengan mana kawan lelaki aku, walaupun ber'aku-kau dengan dia orang kau dah nak sound budak tu kan? pk lah sikit hati dan perasaan aku. aku sayang kan kau, kau tak nampak ke?

bf ; 'terkedu sambil mengalirkan air mata setitik demi setitik' betul ke selama ni you buat ni semua untuk I? 'suara sayup sambil menahan air mata.

gf ; 'sebak di dada dan menangis juga'

bf ; betul ke? you cakap dengan I!

gf ; aku tau aku memang jahat, aku tak matured macam orang lain. aku ni memang membosankan. aku ni tak guna kan? tapi sedetik pun aku takpernah tak sayangkan kau. kau ade perasan semua tu? dengan kau, aku belajar sayang seseorang dengan sepenuh hati. aku tak nak main-mainkan kau. aku jujur bila dengan kau. aku taknak bebankan kau. sebab aku tau kau tak suke semua tu kan? aku sabar.

bf ; I betul-betul mintak maaf, I janji I tak buat lagi lepas ni. I sayangkan you!

gf ; sayangg? huhh! kalau kau sayangkan aku , kau takkan buat aku macam ni. kau takkan! tapi tengok ape kau dah buat sekarang? huuhhh!?

bf ; I tau memang salah I, tapi lepas you jelaskan semuanya I sedar silap I! I tau salah I! maafkan I please sayangg! 'memangis dan melutut'

gf ; kau ingat tak masa kau mintak putus dengan aku dulu? 4bulan dulu? kau rasa ape yang aku lalui bila kau sebut perkataan CLASH? huhh?!

bf ; I tauu salah I! maafkan I sayanggg!

gf ; setiap malam aku fikir masa nak tidur, apa salah aku sampai kau mintak putus! apa salah aku? apa kurang aku? yea, aku tau aku memang tak macam perempuan yang kau pernah couple sebelum ni. tapi kan aku cakap aku boleh berubah sikit-sikit. kau pun cakap kau boleh tunggu. tapi masa kau mintak clash dulu macam kau dah lupakan segala-galanya kan SAYANG?!!

bf ; 'melutut dan menanis sambil merayu'

gf ; 'lap air mata di pipinya' aku boleh maafkan kau, bagi aku masa please? aku sayangkan kau dan aku taknak kehilangan kau tapi bagi aku masa untuk aku betulkan jiwa aku ni. please sayang. hmmmmm.


selepas kejadian itu mereka mula berkawan seperti mula-mula mereka berkenal. dan akhirnya lelaki itu mengambil keputusan untuk melamar gadis itu. kedua-dua belah keluarga sudah mempersetujui perhubungan mereka dan mereka melansungkan perkahwinan pada 12OGOS bersamaan hari Sabtu. And please jangan Copy/Paste cerita ini. Aku buat sendiri aku taknak orang lain tiru. Pleasepic017demoji_7620938decoojp.gif (20×20)


Terajangpic001demoji_417795decoojp.gif (20×20) AKU REKA DIALOG INI HANYALAH SEMATA-MATA UNTUK KORANG BACA DAN HARGAILAH ORANG YANG KORANG SAYANG. JANGAN MENSIA-SIAKAN DIA DAN SAYANGILAH DIA. Sekian. Salam sayang kepada semua

2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life