<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Bersyukur
written on Thursday, December 22, 2011 @ 7:40 PM ✈

Greeting Text

Tumblr_lwka4uyf1y1qe7codo1_500_large

Assalamualaikum semua , semalam result aku keluar. result semua budak Form3 keluar. pada tarikh keramat (22/12/11) ni jugak aku kecewa. aku kecewa dengan keputusan yang aku dapat. aku rasa nak koyak slip tu mase tu jugak. First dalam bilik tayang tu nama budak2 straight A yang dapat. budak kelas aku Eija , Waina , Sofea , Daphne , Tai , Ee , Muiz ,dan Vicna ! SYABAS korang. aku hanya dapat tengok dari jauh je. Haha , tak kesah sangat ' Okay tipuu ' . aku kesah weii , aku tengok semua berjaya. Semuaa muka senyum2 , aku pun senyum jugak sebenarnya. aku taknak ibu aku tengok aku menangis. aku tak suke ibu aku tgok aku menangis. bukan apa , aku tau ibu aku kecewa. walaupun dia tak tunjuk yang die menangis tapi aku tau lah! die menangis dalam. yeyeye ! aku salah -.-

besar betul dugaan Allah bagi kat aku. kalau dulu , orang yang aku sayang pergi. lepas tu macam2 lah yang jadi. aku boleh tahan. sampai bab yang result nih aku rasa nak tumbuk muka sendiri. Hahaha , frust dohh ! yela , aku tau ade lagi yang low result nye dari aku. tapi dorang lain , aku lain. aku tengok yang lain happy dengan result 6A , 7A , 8A aku rasa cemburu. ' kenapa aku tak boleh jadi macam dia orang ? ' teruk sangat ke aku ni ? ' lalala , banyak gila semalam aku membebel sesorang.

 tapi ibu ngan abah aku tak putus kan semangat aku. die kata ' Okay lah tu ' aku rasa nak nangis. naknak ibu aku boleh lagi tepuk2 bahu aku. aku cakap dalam hati ' akak tau ibu kecewa dengan akak ' aku senyum je. lepas dapat slip tu menangis lah jugak 2-3 menet. tapi lepas tu aku buad macam muke aku dapat 8A. hahaha , nasib lah dapat kawan2 yang baik budiman. yang tanya aku ' Eyman , kau okay tak neh ? ' ' Eyman , kau rilex , SPM ada lagi ' tapi ade jugak yang buad dek je. aku tak kesah , dia orang happy sangat sebab dapat result cemerlang tu. aku faham , hoho !  aku hanye jawab ' lahh , relax lah. aku Okay neh. ' haha , aku taknak dorang nampak hati aku yang hancur berderai2 nih. haha , abaikan -.- ape2 pun aku bersyukur sebab Allah izinkan aku merasa A , walaupun jumlahnye kenetot je. aku redha. Alhamdulillah Ya Allah.

semua belum tau aku dapat berapa kan ? Okay aku bagi tau. (1A) yang lain2 tu kau kene tanye aku sendiri okay ? haha , takde (FAIL) , takde (D) ! yang lain2 tu kalau nak kepastian tanya :) by the way , aku nak tunjuk banner yang terpangpang kat depan sekolah SKMT ! ade nama adik aku. menyampahh betul. jeles gilaa! cube carik nama die. hahaha .nama yang paling pelik tu dia lah ^^


pesanan kepada adik2 aku yang nak amek PMR nehh -.- 

1- jangan main2
2- jangan tak buat keje skolah
3- jangan lawan cakap cikgu/mak ayah

yang lain2 tu korang fikir lah sendiri kan? haha , thanks jugak kepade kak pzan, zaty, teha dan lain2 yang aku taksebut tu maaf :) korang the best kauselor. hahaha ! result PMR ni nak menentukan kelas untuk Form4 je. jangan lah sampai ade yang nak bunuh diri bagai sebab result teruk. aku pun teruk kot. takde terfikir nak bunuh diri segala. Okay , assalamualaikum ^^

NOTA BUKU LALI>> DAH BERJAYA JANGAN LUPA JASA IBU BAPA/ GURU / KAWAN2. BERINGAT SEBELUM LAIN YANG JADI. ADIOOOSSSS ^^


                                                               


                                                                    

Labels: , , , , ,


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life