<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
THANKS KAWAN
written on Thursday, November 3, 2011 @ 9:43 AM ✈

Greeting Text


First of all, aku naa ucapkan berjuta - juta - juta - juta - juta - juta terima kasih dekat membe akuu kelas 3k4 uhh sebab dah planning semuaanyaaaaa semalam 'terharu sgtsgt ! sanggup korang kutip 1.50RM hari Isnin haritu kan? semata-mata nak buad suprise kat aku .memang terharu gilababi lah kan , mana taknyaa korang siap prepare cake besaaaaaae geedaaabaaaakkkk :) jom tengok --->


hehe , besarr kannnn? dorangg taknak gtaww aku hargaa kek ney berapaa !jahaaaat -,-'' first2 pagi tuu aku dengan bersemangat main bola jaring .fiuhhh - konon terer lhaa tuu , last2 berapa kali tergolek mengadap tanah yang berlumpur2 tuu .padahal jadi 'GK-goal keeper' je punnn .bajet je kan? waklu , tanah tu memang licin gila lah kan .sekarang ni musim hujan pulak tu , mane taa nyee >,<

and aku digelar 'ASKAR JEPUN' buad sementara waktu hanya disebabkan seluar hitam aku ade tompok2 kesan lumpur tuu .okaay - hadiah hari jadi yang best 'kene ejek :) aku redhaaa , terujaaa sebab bukan senang nak dapa gelaran 'ASKAR JEPUN'zaman sekarang ni kan? hahaha , jangan jeleess :p

okaay , lepas main bola jaringg 'puuiii .akuu dapat number 2 !macam taa caye right? okay , aku tak tipuuu ! haha , aku konon2 nyaa nak lepak2 kjap kat tangga asrama perempuan tuu , naa teman mmbe2 aku tukar seluar dorang yang basah2 tuu .aku lepas kat tangga tuu , sumpah aku tatau dorangg naa buad suprise bagaii tuu >.<

borak punyaa borak , mmbe aku dah siap tukar seluar and dah keluar dari asrama tuu .aku bangun dari duduk kat tangga tu and berdiri lah kan? takkan merangkak lak :p  rupa2nyaa dorang dha prepare cake , siap lilin ! nah gambar dorang sorok2 datang kat aku sambil jalan macam berarak orang kawen and bawak cake tuu :)


haaa , tengok lah tuu .siap jalan slow2 lagii ! hissshhh >.< aku kat tangga nak masuk asrama perempuan tuu boleh lagi gelak2 tanpa tau ape2 pon ! dorang sangat kejamm !hehehe ^^ , thaann aku pusingg belakangg tengok dorangg datang reramai nyanyi lagu RAYA !ape lah , nyanyi lagu SELAMAT HARI JADI LAH :)

'SELAMAT HARI JADI .. SELAMAT HARI JADI .. SELAMAT HRI JADI IMAN MALIHAH .. SELAMAT HARI JADI ....... '

belum sempat dorangg habis nyanyii aku dha tunduk sambil keluarkan air mataa !aku sedih+terharuu+happy sebab aku tak sangka ade jugak orang hargaii aku .aku ingatkan tade :/ nak tgok rupaa aku time nangis tu camne? hehe , aku tak angkat muka lansungg dohhh :)

maluuuuuu , sebab aku menangisss >.<

nak tiup lilin , haha !air mata masih terjurai2 lagi tu :)

aku maluuu dengan camera sebab mata aku bengkak gila babeng !

cik Farah yang cakap aku bongok tu dengan cik Fatin si ketua kelas :)





aku tak bukak mukaaaa akuu sampai Farah cakap aku 'bongok!' ahahha !gile kentang lah kann? aku terus angkat mukaa :O sambil tahan air mata aku mengalir lagi , tapi itu yang terjadi ! aku menangisssssss sepuas2 akuu sampai dorang ejek aku ! sengal gilaaa -,-'' aku terus menangis and Farah cakap aku 'bongok' lagi sekaly :) terharuuuuuuu' HAHA ! aku stop memangis kjap , and tiup lilin :)

lepas tuu 'potong cake lah .ape lagii :) hehe , potong cake ? naaah gambaar --->


sebelum potong kek , aku mintak satuu permintaan . aku cakapp 

''boleh tak aku nak potong kek ramai2?''

hehe , aku naa potong kek reramai sebab hidup aku takboleh sorang2 , mesti ade orang lain yang sokongg aku .sama lah macam aku dengan kawan2 akuuu :) aku sayang merekaaa !jangan curik mereka ! law tak aku tumbuk muka kaw .puuuuiiih ! *yang pegang pisau cake bawah sekali tu aku punya tangan :p hehehe , saje nak bajet !

lepas tu sesi suap-menyuap :) mulut aku penuh dengan cake tapi dorang tetap nak masukkan lagi .haha .sengal :) ada gambaa sedang maen celet2 krim di mukaa :O




aku sampai tergolek2 pon dorang tetap nak campak krim cake tu kat muka aku yangg buruk ni .hahaha :) ape2 tah dorang :p lepas tuu sesi suap menyuap .kemonn-kemonn --->





OKAAAY STOOPPP SUAP AKUUU !



haha , sudah sudaah .aku nak tidur :)
esok aku sambung entry ni lagi .
bubyeee , lapchuuuuuuuuu ^^

semua diatas berlaku pada 02 NOVEMBER 2011 

nak tau ebih lanjuttt


bubyeee .








Labels: , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life