<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Nur Amirah Izzati ♥
written on Sunday, November 13, 2011 @ 9:04 AM ✈

Greeting Text


hey kak , lagi berape menet je akak nak amek SPM kan? hmmm , itu bermakne kita dah takboleh jumpa dah kan kak? nanti tak dapat tgok muke akak yang asek-asek bengang dengan noin tuu , kelakar tau tak? hehe , nanti tak dapat rase akak pukul kite dengan botol mineral kosong tuu , rendu :)

Akak exam baik-baik tau , sebelum exam tu selawat banyak-banyak .jangan lupe doa penerang hati , bila nampak pengawas perperiksaan tu kenyit-kenyit mata sikit .haha ^^ JOKE :) akak lepas dah habis exam jangan lupe kite , emmm .kite takde akak lain pon .dahlah anak sulung , akak takde .abang pun takde , hmmmm .sunyi lah nanti kite kat sini :/


WEH KORANG , KELAKAR KAN MUKA AKU? hehehe -,-''

kak , kite ingat lagi time nie , SELAMAT HARI RAYA .hahaha ! akak ajak kita snap gamba sesame padahal dalam hati malu nak mampus sebab festaim snap pic samesame .teheee ^^ haha , akak tetap comel kat mate kitee .hehe - japjap .muke kitorang same takk? :O

hehe , okay lah kak .GOOD LUCK SPM nieee ! lapchuu lah gemukk , hehe


#alangkah best nye kalau kite dapat share bende nie kat akak , hmmm :/


Okay thaaaaannnn , bubyeeeeeeeeeeee
Lapchuuuuuu Olways ^^

Labels: , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life