<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Mereka
written on Tuesday, November 29, 2011 @ 11:02 PM ✈

Greeting Text


Assalamualaikum Hari ni hari ke 12 kita sebagai student SMK GHAFAR BABA and semua sekolah-sekolah yang lain kat Malaysia ni bercuti , right Herrkk! Aku rindu kawan-kawan aku lah  Dia orang semua buad gathering dekat luar aku duduk diam-diam dekat rumah. Bagus sangat lah tu Haihh , tu lah susahnya duduk jauh dari membe-membe yang lain. Damnn  Semalam dia orang pegi chill-up dekat KFC and aku tak dapat nak join sekali sebab takde transport and ibu-abah aku keje.Aku tak bagi tau dia orang lagi semalan ade gathering. Arhh , lagi pun kalau bagi tau bukan dia orang dapat hantar. Baik tak payah same je kalau tak pergi. Hmmmm , sedih tak dapat join. Tapi takpe , nanti aku dapat jumpe korang mase amek RESULT PMR okay



INI SEBAHAGIAN DARIPADA MEREKA DAN AKU PAKAI BAJU YANG WARNA PELIK TU

Oh tidak! RESULT PMR dah tak lama lagi  Aku dengar cerita result tu keluar 27/12/2011 Oh tidak! Oh tidak! haha , biarlah. Ape boleh buat lagi , paper dah jawab dah pun. Hadap jelah nanti ye  Okay , agak gedik disitu. Hahaha. So , disebabkan aku rindu gilababi nak borak-borak dengan membe-membe aku , nak gossip-gossip bagai , nak pok-pek same-same , nak gelak-gelak semua tuu. Aku ade ayat-ayat yang tak seberape nak sedap sangat nak share dengan korang MEMBE-MEMBE SEJATI AKU 


Mereka membimbing aku dengan ketat.
Mereka memberi ucapan 'selamat malam'
Mereka sayang aku.
Mereka izinkan aku menjadi sepertimana aku
Mereka  terima aku walaupun aku sangat membebankan.
Mereka tau bila aku sedang bersedih.
Mereka tak takut bila aku jadi gila dengan tiba-tibanya.
Mereka membuat aku tersenyum sampai ke telinga.
Mereka akan mendapatkan aku walaupun aku berada berjuta batu jauhnya #haha
Mereka tetap manis di hati aku.
Mereka sangat pandai/bijak dan lain-lain.
Mereka semua TINGGI-TINGGI belaka.
Mereka akan menangkap aku bila aku tergolek jatuh.
Mereka tidak lihat paras rupa aku untuk jadikan kawan.
Mereka TIDAK MURAH!
Mereka adalah salah satu daripada kategori Perfect.
Mereka Sehaluan dengan aku walaupun selalu gaduh-gaduh ayam.
Mereka tetap akan tinggal dalam hati aku.
Mereka  mungkin akan pergi.
Mereka  buat aku MENANGIS #siot!
Mereka SELAMATKAN NYAWA AKU.
Mereka adalah jujur dan benar.
Mereka tidak kesah pasal kesalah aku.
Mereka nyanyikan untuk aku.
Mereka  temankan aku bila aku taknak masuk kelas.
Mereka tidak kejam.
Mereka adalah seorang perempuan/lelaki #mane-mane pon boleh.
Mereka tidak menipu!
Mereka akan berakhir besama-sama aku.
Mereka bagi nasihat yang baik.
Mereka sangat kuat.
Mereka tidak pernah kalahkan aku #haha
Mereka bertanya sama ada aku menangis ataupun tak.
Mereka ada di dalam hati aku untuk selamanya.
Aku ada lagi satu ni , jumjum baca ramai-ramai 

A true friend ..
A true friend is the one who picks you up when you fall
A true friend is one that won't lie
A true friend is there when you call
A true friend is there when you want to die
A true friend knows just what to say
A true friend won't care what other people think
A true friend will help you find your way
A true friend will make sure you don't sink
A true friend will help you choose your path
A true friend will know when something is wrong
A true friend has to sometimes face your wrath
A true friend makes you feel like you belong
A true friend IS YOU

Okay , itu saje kot aku nak cakap kan dekat membe-membe aku yang aku rerindu ni Semoga kita dapat jumpa ye mase nak amek result nanti. Aku doakan korang semua panjang umur and murah rezeki Amiinnnnn


Terajang  MASA CUTI SEKOLAH JANGAN ASEK MENGADAP fB JE! PERGILAH TOLONG MAK KAT DAPUR TU. HAHA

Labels: , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life