<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Kenangan bersama-sama
written on Tuesday, November 8, 2011 @ 8:33 AM ✈

Greeting Text



heyhey , nampak taa awek2 comel tuu , pakwe2 hengsemm tuu? HAHA ,puii !itu group akuu timee akak facy datang skolaa buad prograam ape tah nama nyee :p hhehe ! yang paling penting korang kene tauu , AKU KETUA KUMPULAN okaay !hahaha , kauu haadeee? ^^ tadee kan? hehe , mehh aku kenal kann sorangg mmbe2 group ney okaay .

--> yang pakai baju sekolah tuu - MUIZ
--> yang tak nampak muka belah kanan tu - ZAMIRUL
--> yang lelaki tinggi gila tu - LOKMAN a.k.a PANDA
--> yang tak nampak muka belah kiri tu - ATIQAH
--> yang pakai skarf merah tu - FAZLIN
--> yang paling kecik tuu - LIESHA
--> yang tinggi buad 'peace' pkay tudung hitam tu - FATIN ATHIRAH
--> yang pakai tudung kuning comel2 tu - KAK HANA #our facy
--> yang buad possing maut tu - IKHLAS
--> yang paling bajet tu konon dea sorang je ada nama dekat tangan - EYMAN #akuu ^^
--> yang ni takde dalam gambar - LOKMAN 
--> yang ni takde dalam gambar jugak - SYAHMI
--> yang ni pun takde dalam gambar - FATIN

fuhh , aku takkan lupa lah kan babak2 aku atas stage konon nak promot model surat khabar tuu .and the worst part is , kitorang kene decorate satu kotak yang yang buruk gilababi :p hehehe .upppsss ! bukan buruk , cumaa kotak tu kosong and kitorang kene decorate gune bende yang dowang bagi SAHAJA ! takken gilaa? haha , aku punya lah pening naa buad ape dengan kotak tu kasi dea BOOOM ! haha , aku ade amek pic ney kat NONI .hehe - jumjum tgok :)



haha , malu gilaa aku dekat depan tuu .lepas tuu dorang tanye macam2 kat depann .akuu utup muke dengan kotak yang BESAAAR tuu .haha , maluu punye pasall .and aku tatau lak ade orang amek pic aku tgah duduk kat depan dengan FATIN ATHIRAH neyy .hakhak ^^ maluuu gilaa , dah le aku ketuaa yang ''BERTANGGUNGJAWAB'' ehehehe .

lepas tuu ade aktiviti lain .susun huruf lah , ape ntaah -->


NAMPAK TAK AKUU ? YANG PAKAI JAM HIJAU TUU  LHAA ! haha

tonggang tergolek akuu dibuatnyee ;p takpee takpee , sanggup berkorbann .padahal maluu orang amek gambaa time aku tgah tergolek-golek atas lantai , hahaha

and PART PALING AKU EKSAITED SEKALI !


jeng jengg ^^



sory , tuan punya pic suruh delete ^^ harap maklumm




BUDAK NIE AKU JADIKAN MODEL SEBAB dea palingg cutee .haha , palingg kecik and senangg naa bungkuss ;p hehehehe , never forget this momentt ! and lepas tu aku kene promote budak neyy dekat atas STAGE !bapak ah kannn? maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! ALLAH je tauu betapa aku maluu ^^

aand lepas tu kitorang kene buad perfomence by group masing2 , kitorang taa buad pape punn .just nyanyii atas stage , tuu pon suaree maimingg #HAHAHA ! naseb takde gambarr , aku kat atas stage tu maen nyorok belakang mmbe akuu , hahaha , cukup malu aku promot budak kecik tuu .aku taknak malu lagi :p hehe

okayy , lepas tu aku snap pic ngan akak2 facy :DD


nie KAK FARHANAA .hehehehe

ney kak ape tah nama dea , tapi muka dea sama dengan ADEK SAYANGG AKUU , aqilahh hanim ^^


SAMA TAAAAK ? HEHEHE , samaa laaahhhhhh ! hehe

THAT'S ALL , AKU NAK SANGAT AKAK NEY DATANG AND BUAD SOME ACTIVITIES YANG AWESOME GILAA LAGI SEKALY !

OKAY THAANN , bubyeeee 
Lapchuuuuuuuuuuuuuuuu ^^

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life