<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Hilang
written on Tuesday, November 22, 2011 @ 1:59 AM ✈


Greeting Text

Hey gemok-gemok sekalian :) heeee , kidding .so apa plan korang harini? tak pegi mana-mana? heeee .aku sekarang ade dekat rumah nenek aku .kat Bukit Beruang .jaga-jaga ada banyak beruang kat sini #okay tipu .dekat rumah nenek aku ni kira okay lah jugak ada tenet .fiyuhh -.- cuba korang bayangkan hidup aku tanpa tenet .ibarat 'handphone tanpa sim card' .pepatah baru tu , korang apa tau .heee .okay , back to the topic #bajet omputeh ! Kehilangan? bunyik macam sesuatu yang sedih je kan? memang lah sedih , kalau tak .takde lah aku tulis tajuk dia Kehilangan .ape lah korang !

Tahun ramai classmate aku nak pindah sekolah , katanya nak carik angin baru .pengalaman lah sedap kata .tapi ada jugak membe-membe aku yang pindah ikut family .puuii ! ni yang aku angin nih , duduk asrama tak boleh ke? jangan lah pindah- jangan lah pindah ! damn -.- salah seorang dari mereka-mereka yang nak pindah sekolah tu ialah ;


yang pakai baju hijau tu lah yang nak pindah .Ehh ! tu aku .sory-sory , tersilap :) yang sebelah aku tu lah nak pindah .damn ! kalau dia takde sape nak teman aku pergi toilet bila aku sakit perut pagi-pagi #eeuuuwwww ! geli pulak aku .haha , maksud aku .sape nak teman kan aku pergi kantin beli bebola ketam tu? shittaayy betul lah , nanti aku tak boleh jalan-jalan satu sekolah lagi macam dulu .haihh ! bosannyee .tapi itu semua takdir kan :') apa yang aku boleh buat , terima saja lah .

hmmm , alamatnya tahun depan aku jadi budak baik balik lah kan .taksuka betul !kalau kau ada boleh jalan-jalan pergi masuk bilik guru .saja-saja nak amik air-cond kan? semuatu dah berakhir .damn ^^ takpa , jangan risau lah kawan :) aku takkan lupa kan kenangan-kenangan kita bila masuk bilik pengetua tu .oleh kerana difitnah oleh manusia tak guna ! haha :) aku yakin , mesti kau takkan lupa jugak kan? heeee :x

Okay lah kawan , aku sayang kau sangat-sangat :) dah jumpa kawan baru kat sana jangan lupa halo-halo dengan aku ! haha , jaga diri kau kat sana .aku risau lah !kau nak pindah kat Damansara .kat bandar tu susah kalau tak diawasi .aku harap kau pandai-pandai lah okay? kitorang kat SGB ni tak lupa kat kau punya lah budak HOT STUFF .hehe #dia dah ada yang punya okay !jangan menggatal -.-

hey kawan ; kalau kita tak jumpa lagi , Facebook kan ada? kita boleh contact-contact lagi lah :) jangan risau .handphone pun ada kan? kredit kalau takde pergi lah mintak ayah kau .hahaha #bergurau kasar .okay .Takecare kawan  Sayang kau sangat-sangat !




Okay thaaaaaaaaaaannnn , Bubyeeeeeeeeee
Lapchuuuu Olwaaaaaaaaaaayssssssssss ^^



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life