<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Alhamdulillah
written on Monday, November 21, 2011 @ 9:05 AM ✈

Greeting Text


Hey . Assalamualaikum :) seperti yang kamu-kamu semua tauu ! MALAYSIA menang besar harini kan? EMAS dalam tangan sehh Bahagia gila .aku dari rasa nak demam terus jadi tak nak demam .macam tak percaya kan? mesti korang fikir aku bohong sunat kan? puiii , aku cakap betul lah ! tadi aku rasa nak demam , tapi bukan sebab bola .sebab terlampau banyak telan air bergas , haha .mana aku dapat air bergas banyak-banyak tu? eleh , aku rembat adik aku punya lah .mana lagi? haha , hamper-hamper adek aku aku yang habis kan -.- tu lah , sape suruh dapat 5A .kan aku dah ter'jeles :)


Ramai yang tanya , esok tak cuti ke sebab Malaysia menang Emas? hello , esok kan memang cuti .jangan nak tamak-tamak sangat boleh tak? sepuk karang ! haha , esok hari selasa .lepas hari selasa hari Rabu , ALAMAK ! aku kene mintak permission ibu nak pergi hang-out dengan membe-membe kat MP ! tapi takut lah :| harap-harap ibu kasi ^^ harap-harap ABAH kasi .damn m aku nak pergi lah ! AKU NAK PERGI !

aku tak kira , hmmm :'| #tunjuk simpati kat sini pulak .haha ! erkk -.- abaikan pasal MP tu , korang taktau pun takpe kan? hikhokhikhok #gelak keldai .haha ! aku rasa sampai sini sahaja entry aku kali ini , eceh -.- aku nak menutup mata aku buat seketika :) esok aku buat entri yang lain-lain pulak okay? Peacee ^^

Okaayyy thaaannnn , bubyeeeeeee
Lapchuuuuuuuuu Olwaaayssssssss ^^




Labels: , , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life