<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
eyman dah tua
written on Tuesday, November 1, 2011 @ 9:01 AM ✈

Greeting Text


wahai IMAN MALIHAH BINTI KAMIS. kau sedar lah sikit. muka dah buruk. uban dah tumbuh. gigi dah gongak. ape lagi yang kau tak puas Eymann ! haha , sekarang ni kau dah 15 tahun lah Eymann , sedar sikit .tak lama lagi nak dapat result .agaknye berapa lah kau dapat Eymann ! jangan enjoy sangat , nanty kau menangis pulak :/

harini kan kau dah genap 15 tahun , jadi kau kene selalu berfikiran matang !jangan acam budak2 lagi .orang lain semua tak suka kau macam tu lah Eymann ! kau cakap kau sayang dia , tapi kenapa kau tak bagi tau dia? aku tau kau sedih Eymann .chill ! bukan kau sorang je pernah rasa , ramai lagi :)

habis lah kau Eymann , esok kawan2 kau semua nak jadikan kau cekodok .busuk lah kau , malu lah kau time naik bas nanti .semua orang ejek kau Eymann .malu lah sikit ! ibu/abah/adik kau tu jaga elok2 lah !jangan sampai dorang tkde baru kau menyesal , time tu dah tak gune ape pon lah !

dengan ini aku nak cakap ;


SELAMAT HARI JADI EYMANN , SEMOGA ALLAH MEMBERKATI KAU SEPANJANG HIDUP .SEMOGA KAU TERGOLONG DALAM GOLONGAN ORANG YANG BERIMAN .AKU SAYANG KAU EYMAN ! JANGAN LUPA IBU/ABAH/ADIK KAU :)


heyhey , 'Aku' tu diri 'aku' - 'Kau' tu  'Eymann' 


sekian , aku termengalirkan air mata .maaf - terlalu emosi :)

















Labels: , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life