<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Beeing Me
written on Wednesday, November 23, 2011 @ 7:23 AM ✈


Greeting Text

huihui , what's up? sehat ke? sakit ke? haha #soalan bodoh ! now , semuanya takberjalan lancar lah .aku tak pergi pun MP .what thaa fishh -.- dah lah harini last aku jumpe Eija #maybe .tapi aku nak pergi lah! erkk , dah terlambat .aku tau tu :) aku terkontang kanteng kat rumah nenek aku yang best lagi awesome ni .fiyuuhhh -.- nasib baik line tenet kat sini lancar .haha , aku takde lah bosan sangat .maksud aku , aku tak bosan sebab aku tengah layan cerita Sleepover ^^ gampak lah jugak cerita ni .weehuuuu

mesti korang fikir mood aku sekarang ni happy je kan? Okay , korang salah sangat-sangat -.- mood aku tak okay .dan dah lama mood aku tak okay #jerk !aku rasa aku macam daah gila sikit kebelakangan ni .kalau korang perasan , aku suka update status pasal Cinta , Sedih , Putus Harapan .hmmm , tu pon kalau korang perasan laahh -.- hmmm #aku memang selalu macam ni .damn

If you don’t step forward, you’re always in the same place.If you don’t ask, the answer is most likely no.Nothing is achieved without some effort from you.


DISTANCE never seperatesHEART that really CARE…Though we may not SPENDSo much time TOGETHERYou are always in my THOUGHTSMy great friend ^^

_______________________________________




INSYAALLAH 

Okaaaaaaay thaaaannnn , bubyeeeeeeeee
Lappchhuuuuuuuuuuuuuuuu Olwaaaaaysss ^^

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life