<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
THANKS KAWAN part2'
written on Friday, November 4, 2011 @ 5:22 AM ✈

Greeting Text


aku naa sambung story semalam :) sapa yang tak baca lagi sila click [ SINI ] .

dah baca dah? okay kita start balik . lepas sesi maen celet2 krim cake tu kan? kitorang mula lah merungut

-bauuu busssuuuuukkk !
-badan bau teluuuuuuuuuur !
muka berminyaaaaaaaaaaaaaaak !
-dalam toilet takde sabuuuuuuuun !
-hidung sakit bauu krim cake !

korang okaay lagi kene sikit2 .yang aku nii sape nak jawab? dengan bajuu siap ade cop2 krimm , lepas tuu bauuu maen kuad agi , perrhhh !taktahan akuu doh .lepas tu pulakk kene pergi dewan tgok k-pop .lagi lhaa kan , bebudak sumee cover bauu .hahaha ! naahhh , aku sempat amek gambaa :)


nampak tak muka aku berminyaaak? sebab krim cake tu lah ! chiiibii :O 
sempat lagi amek gambaa kan? haha , and aku siap tutup muka lagi .nak tau kenapa? ececeh , maaaluuuuu -,-'' sebab depan tuu Azri adee lhaa , jatuh lha maruah akuu dea tgok aku bergambar sambil syuum2 kambengggg bekbek ! HAHA :)

lepas tuu cikguu tayangkan videoo , movie tajuk dea [ ARUNDHATI ] ! memang terbaik lah kan citer ney .last2 tak sempat tgok sampai habis , dah nak balik .lonchan betul , haha :O semuaa merungutt .and dalam dewan tu ade budak FORM2 sekali , hehehe .

dalam dewan tuu akuu rasaa lain jeaa .hakhak :/

and time nak balik HUUUUJJAAAAAANNNNNN TUUURUUUUNN DEENNGGAAAANNN LEBBAAAAAAAAT NYAAAAA ! aku kan kene turun busten . memang tak lah kan? haha , konon2 pinjaam payunggg Si Farhani Najihah nii haa , hujan terlampau lebaaat .basah jugak ! last2 aku naik balik , konon2 nak tunggu hujan reda siket .okay ! HUJAN MAKIN LEBAT ADALAH ! 

sebelum tuu jumpa kak Mieyra . dea baling goldust kat muka akuu yang suci lagi murni ni . perhh , memang terbaik lah kan? naaah gambaarr ! sumpaah gambar yang ni S A K A I xD

j a n g a n - g e l a k - o k a y !





S to the  A to the  K to the  A to the  I     !

gambar paling TAKBOLEH BELAH pernah aku tengok :) hahahaha , lantak leww .bufday gurl kann ? puii .hehehe ! tengok lah mukaa akuu penuh dengan kilat2 tuuu , terbaaik lah kann? sebelum tu tepunggg ! korang cuba bayangkan tepung campur dengan AIR HUJAN ? tak ke jadi CEKODOK? hahhaa ! lepas tu hujan reda siket , tapi dalam kasut akuu air dah bertakung dah .redaaah jee .

ade pulak kereta tak puas hati dengan aku , dea lalu sebelah air hujan yang BANYAK kene dekat akuu sampai seluar aku yang OTW nak kering tu jadi macam baju keluar mesin basuh :) babuun  betul . nasib bufday gurl memang macam ni ke? HAKHAKHAK :p

okay , turun bawah bas dah jalan , sungguhhhh BAHAGIA :) okaay , dugaan !haha , kebetulan perut semakin memberontak mintak makanan .pegi lah makan dekat KEDAI MANA TAH .cehhh , aku promot ni .haha ! ape ape je lhaa !

kejap kejap , aku nak tunjuk gambar mereka2 yang join komplot dok kene kan akuu dengan kek tuu !


menyempat lagi amek gambar? hahahaha !

_____________________________________________________

03 NOVEMBER 2011

okayy , SEMALAM ADE SESI SEMBELIH BURUNG PUYUHH .lepas tu masak sambal , bapak sedap gilababi :) PEDAAAS ! haha , meh aku kasi gambarr --->









muka muka budak yang takut pegang burung :) hahaha , last2 dapat jugak peganggg !

AKU BERANI TAUUUUUU , puuuiiii .memula bukan maik geli lagi ! ahahah
nak , gambar aku dengan penuh konfiden .


comel kan burung tuu? sedaaap ! hahaha 

yang ni selepas sesi sembelih tuu , mereka semua sungguh kejam , termasuk AKU :)

hakhakhak ^^







lepas tu sesi mencelur and sesi mencabut buluuuu nyaa :D



cabuuuuut buuuluuuuuu burungg tuu , padan mukee deaa :)


lepas tu kite merayauu satu sekolah , haha .main snap2 gambaa :)


CHOCOLATE !


SORY , AKU CURIK KEJAP :)


SWEETKAN DORANGGGGGGG ? HEHE :/


TETIBA TERINGAT ! Ouchhh -,-''

L E P A S - T U !

APE ? APE ? APE ?

HAHA


LEPAS TU KITA MAIN MASAK2 :)

LEPAS TU KITA MAIN MAKAN2 :) 

LEPAS TU KITA MAIN APE2 YANG BOLEH MAIN :)

HAHA ^^

and aku lepas balik tuuu aku pegi makan lagi , besst makan byk2 :) hahaha , ni aku kat BAZAHAT .ececehh !


HAHA , KENYANGG :) errrkkk , ALHAMDULILLAH .hehe ^^

BALIK RUMAH DENGAN PERUT YANG PENUH DENGAN MAKANAN :) haha

that's all from me , harap koran faham ape yang aku cerite ni :) hehe
okaaau thaan , bubyeeeeeee .

Laapcchhuuuuuuuu ^^




Labels: , , , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life