<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
sebelum terlambat
written on Friday, October 28, 2011 @ 2:54 AM ✈

Greeting Text


Sebelum terlambat, baik aku jelaskan semuanya. aku nak mintak maaf kalau ada buat salah, terkasar bahasa, tersakitkan hati or what so ever lah kan. aku tau aku bukannye perfect. yelah , *nobody's perfect  kan? termasuk lah aku ni haa. aku sedar (: aku nak cuba perbaiki kelemahan aku. supaya korang dapat sesuaikan diri dengan aku. 

Actually , aku ni tak kesah kalau sapasapa nak kawan dengan aku. aku lagi lah suka. tapi aku tak reti carik kawan :/ okay , kelemahan ! aku taknak ulang kesalahan aku lagi. serik tau tak.

okay , sampai sini aje.

Lapchuuuuuuu ^^




0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life