<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
kembali (:
written on Friday, October 21, 2011 @ 8:01 PM ✈


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهi




okayy , sekarang tibalah masanya untuk aku menjadi diri aku sendiri , no more tears , no more sad , no more cemburu buta , no more everything. aku nak teruskan hidup aku sama sengan kawan-kawan aku yang lain. dorang happy' je , aku ni macam-macam Allah bagi ujian .Insyaallah aku dapat tempuhinya :)

okay , hari ini 22 OCT 2011 .my birthday ade lah dalam 10 hari lagi , ouhh !jangan lah kawan-kawan aku buli balik' dekat aku , kejam !taknak taknak :) mereka buat aku tersenyum pon dah cukup baik !aku sayang mereka -,-'' tapi kenapa mereka semua merasai kebahagian pada setiap masa sedangkan aku masih tercari-cari erti kebahagiaan tanpa teman. mungkin bukan rezeki aku di sini , apakan daya :/

esok hari sabtu , and minggu depan cuti. ini bermakna aku akan bercuti selama 6 hari termasuk semalam 'Jumaat' .haha !#seronok+bosan !takpe , aku sanggup :) aku rindu kan kawan-kawan aku , adik-adik aku , kakak aku :/ mana mereka semua ni? ingat kat aku lagi tak? hihi

okay , sekarang pukul 3:04pg and aku masih belum tidur lagi. mungkin aku terlalu busy dengan blog aku sampai terlupa nak tidur .hahaha ^^ okaylah sampai sini saja entry aku .nanti aku buat entri pasal sketsa aku tauu , hope you like it -,-'' bubyee


#muuaaachhhh <3

Labels: , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life