<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
cuti
written on Monday, October 24, 2011 @ 9:14 PM ✈

Greeting Text

okay , sekolah aku cuti 3 hari. and aku duduk rumah SAHAJA ! sangat seronok kan aktiviti tu? 

*memang seronok*

aku dah 3 hari kot tak jejakkan kai kat luar rumah. agaknya Cik Matahari dah rindu kat aku. yelah dah 3 hari tak jumpa kan? mana tak rindu :) aktiviti time cuti? aku mana pernah ada aktiviti selain mengadap netbook 'kesayangan' ni kan? ouhheemmgeee! bosan gila. aku duduk rumah macam ape je , takde buat ape - ape. dah lah duduk sensorang. boleh datang sawan tuu *okay tipu!

membe - membe aku cadang nak gerak Melaka 16NOV ni. haha , lagipun kalau tak silap duit aku tengah masyuk $$ ! *jangan jeles* haha , boleh lah pergi jenjalan kan? tapi apa yang aku rancang dulu tak menjadi pulak. haha , lantak lah. yang penting aku boleh enjoy. lupakan masalah aku kejap ^^

eh , lupa pulak. dalam masa aku dok bercuti sakan dekat rumah ni. aku ade tolong editkan beberapa blog. tetiba rajin pulak kan :) ni aku kasi link  [ Kak Nurul ] & [ Ayra ] .aku edit ikut kepala hotak aku je. and aku dha pandai buat header. haha *bajet sebentar* itupon masih merangkak - rangkak lagi. yelah , aku ketinggalan sikit. baru je tau macam mana nak buat header. haha , kesiaann -,-''


ney blogg Ayra :)



ney blogg Kak Nurul :)



haha , buruk ken? okay lhaa tuu dari pade takde^^



okay , aku lapar!*sarapan pun belum* nak makan lah weh , hakhak !kbye .
laapppchhuuuuu readers ^^

Labels: , , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life