<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Bila Aku Kaya ^^
written on Monday, October 24, 2011 @ 2:55 AM ✈


Assalamualaikum semua .jangan asek dok tidur jea okay .mentang - mentang lah sekarang ni musim hujan .sedap dok lena jea .cek tampaq satgi baru hampa tau #okay , bajet orang utara ! back to Topic. Bila Aku Kaya ^^ ? okay , aku nak jugak buat entri yang berlabelkan 'berangan'. tak salah right? Malas nak cakap banyak - banyak , tengok je lah nanti :)



Bila Aku Kaya

Pertama - Aku nak bagi duit kat ibu dan abah aku. Yelahkan , sekarang ni mana ada duit nak bagi dekat dia orang. Duit sekolah pon Ibu yang kasi. haha , inikan pulak aku nak kasi duit tetiap bulan kat dia orang? Memang tak lah kan? kalau boleh aku nak balas balik jasa - jasa ibu dan abah aku. Walaupun aku tau tak terbalas , tapi *aku punya suka lah ! haha.


Kedua - Aku nak beli rumah baru !lagi best dari sekarang. Bukan maksud aku rumah aku tak best , tapi ape salah nye kalau aku nak rumah yang lagi best :) wOoohOoo !haha , dah start dah sawan aku ni. Aku nak beli rumah yang besar punya. Kan best? Ade bilik buku , ada bilik aku sendiri , semua ada bilik tersendiri. Perhh , kalau macam tu sumpah aku taknak keluar rumah dah lepas tu :)


Ketiga - Aku nak beli coklat banyak banyak ! And please tak a note , aku takkan beli coklat yang ada kacang , kismis or whatsoever. Tak minat aku ! Aku nak coklat yang plain punya ! #no kacang - kacang okay :) hahaha ! yang paling aku suka adalah


coklat MARS ! bapak lah !  AKU SUKA GILA babi kat coklat ni :p sedap and creamy  siot. haha !sapasapa yang belum try choclate ni , jom pakat ramai - ramai pergi kedai runcit yang berhampiran and beli satu kotak!


Keempat - Aku nak beli kereta !nak bawak family aku pusing - pusing satu Malaysia ni ^^ ceh ! ayat macam bagus jea kan? Alahai , apa salahnya , kita merancang #ALLAH YANG MENENTUKAN . taksalah kalau kita merancang .werrkk (bodo , kalau tak gelak macam tu boleh kan?) haha


Kelima - Aku nak HANDPHONE yang best - best !tak kire , aku nak jugakk ! aku punya pasal lah :) #HAHAHA , gelak jahat !


yang ni pon okay :)


Keenam - aku nak ada satu shopping complex yang hanya jual semua yang aku nak SAHAJA ! haha , #agak tamak di situ. *kesah pulak aku? :p dalam shopping comlex tu ada macam - macam !

-pakaian
-makanan
-game
-coklat



banyak lagi lah :)


Ketujuh - Tak dilupakan , menderma okay !derma dekat anak-anak yatim and orang yang memerlukan :)


itu je yang aku nak selain daripada keluarga aku and kebahagian ^^

aku nak tag

Kak Nurul ^^
Syazana^^

sapesape je lah !haha
aku tau sekarang ni memang banyak free time kan? okay , buad !haha .kbye 
lapchuuuuu ^^






































































































































p/s: aku hanya mampu cakap kat kau BA*I !perempuan tak takguna !asal kau amek dia!

#sory !aku betul2 geram dengan dia! fvkc''


Labels: , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life