<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
female dictionary (:
written on Saturday, October 22, 2011 @ 8:44 PM ✈



Assalamualaikum (:

sempena hari AHAD yang 'bahagia' nii. eceh ~ mintak kaki je kankan? puii .
hari ni macam biasa lah kan , kalau takde orang kawen memang tak sah hidup sebagaii orang Malaysia. and macam biasalah kan , ibu & abah aku memaksa aku untuk pergi. perhh , alangkah gumbiranya di hati ini. cehh , ayat tak menahan. haha :)

sekarang ni aku dok sebok - sebok layan lagu jiwangg kat blog nie. perhh , mantapp seh laguu :) tetibe suka lak kan bile dengau membe aku nyanyi time pertandingan haritu. lirik die buat aku tersentuh bila nyanyi. ecehh , dah mula lah tu juwang2. STOP lha Eymann !bukak serita laen :) aku ade gambar nak share nie :

[scroll down]













#memang perempuan nie complecated , tapi mereka selalunya jujur dalam hal cintan - cinton nii. kekadang ade jea perempuan yang suka game lelaki , sape dea ? entah mana lah aku tau. tapi memang ada lah. tak kesah lah tu. tapi kalau korang bercinta tu kan. jangan sukasuka sangat , Allah sedang uji kita :) memang bahagia bila ada orang sayang , tapi ikutlah had/batas , ibu aku pon cakap camtu. terharu kot bila ibu aku tak marah aku bagitau dia -,-'' haha ! #cerita lama

okay , point aku kat sini sebenarnya. jagalah orang yang korang sayang sgtsgt tu :) jangan sampai satu hari nanti korang nyesal tak jaga dia' betul - betul. haaa ^^ taktau eaa.taime tu jangan carik aku , aku dha bagi tau semua nyaa kankan? hehe , eh ! lupa pulak , aku nak kene siap pegi rumah orang kawen ni. haha , tetiba selit pasal orang kawen. sengal , okay lah :)

sampai sini jea okay ENTRY terhangat aku nii .puuiii ! byeee


lapchuuu ^^

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life