<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
I'll try lhaa ..but
written on Tuesday, August 16, 2011 @ 9:35 AM ✈

Assalamualaikum ..


hmmm .maaf ! tapi aku dah cuba untuk melupakan kau .and aku masih keliru .sebab kawan2 aku suruh aku biarkan kau , tapi hati aku kata "aku takkan biarkan kau" .itu hati aku kata ! aku masih bingung .takut kalau2 apa yang aku buad ini akan menjejaskan diri aku sendiri .aku mengaku aku memang tak nak lepaskan kau .sebab AKU SAYANG KAU ! takkan nak lepas kan cmtu jea kan .takk lhaa :\

hmmmm .aku bingung kalau2 apa aku buad ini salah .tapi hati aku kata "apa yang aku buad ney betul" .jujur aku cakap , aku banyak nangis memikirkan kau .aku fikir macam mana nak hilangkan perasaan kau yang lain sgtsgt tuu .aku nak cuba and ini KALI PERTAMA aku sayang orang macam mana aku sayang kau sekarang , maksud aku SAYANG GILA - GILA ! 

SETIAP MALAM aku baring atas katil aku , time naa tidur .aku menangis , fikirkan kesalahan yang aku buad .aku tauu aku silap , tak reti hargai kau kan ? aku just buta ! aku tak nmpak kau ! aku memang bodoh tak reti hargai kau .dan hari isnin tu , 15.8.2011 ! aku luahkan semuanya dekat WANY .dia faham aku !

aku dah cuba sedaya aku untuk fikirkan apa yang aku patut buat , and aku rasa aku nak terus mencuba dan mencuba .inikali pertama aku setekad ini .sebelum ini aku hanya berpura - pura ! aku tak kenal erti kehidupan sebagai remaja lagi .aku cuma tau enjoy , tapi bila kau ada dalam hidup aku , kau penuhi semua kekosongan yang aku alami ..

aku ada bagi kau pendrive and aku letakkan banyak dalam tu , ada 35 KENANGAN kita di facebook ! kenangan manis kita .aku tau aku tak layan kau sebegitu di dunia realiti tapi aku sedang mencuba .dalam masa aku mencuba tu , kau sudah membuat keputusan yang terburu - buru .aku TAK DAPAT TERIMA HAKIKAT dan aku terus menangis ! menangis dan tanpa memikirkan kesan pada mata aku .

mata aku bengkak , ahh ! itu aku tak amek kesah , yang aku amek kesah sekarang ney hanyalah kau ! MUHD TAUFIQ ABDOL RAZAK ! hanya itu di dalam pemikiran aku setiam masa ! aku tak kesah kalau aku digelar perempuar tak tau malu , tapi aku hanya nak kau ! itu permintaan terakher aku sebelum kita betul2 terpisah nanti .PLEASEEE !


PLEASE ! AKU MOHON MELUTUT DENGAN KAU SEKALI LAGI , MAAFKAN AKU DAN BERILAH AKU PELUANG KEDUA DAN TERAKHIR !AKU AKAN BUKTIKANNYA .PLEASEEEEEE !

DENGAN KAU SAJA AKU BERHARAP ..

DAN AKU TAKKAN BERPUTUS ASA ..

p/s : dalam pendrive tu ada satu document microsoft office kan ? pleasee reply and bagi jawapan YANG POSITIF dekat aku . AKU MOHON ...

Labels: , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life