<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
.hari raya yang pedih --'
written on Friday, August 26, 2011 @ 11:42 PM ✈



hyee peepss !
dah ade "ASSALAMUALAIKUM" kat atas tuu , so tayahh naa bagi salam bbyk2 kali salam. hee^^ cepad baca tajuk entry aku kat atas tu ! best takk? haha. tuii ngengadee nyee :p

selalu kan aku beraya dengan orang tersayang tawwtaw. tahun lepas aku beraya dengan org yg aku syg. tapi sekarang aku tak sayang dia sebab aku memang tak pernah sayang dia punn. dia gedik. haha.

tapi kan tahun neyy aku betul2 rasa kehilangan 'dia ! BETUL - BETUL rasa kehilangan tuu ! hmmm. mcam mana HARI RAYA aku nak best kalau dia takde? okey' ayat aku bukan nak nganjeng kea ape kea. aku naa dia as 'kawan aku lhaa. aku rasa kalau aku nak jadi kawan dea ponmaseh ade peluang.

aku taknak kumpul byk2 ssgt musuh neyy. nanti setiap gerak geri aku ade yg tak puas. taa suke - taa suke ! and know whatt ! aku taknak ade musuh lansungg kalau bolehh. tapi ape kan dyaa. kita ney taa se-perfect manaa kan. cehh ayat#  betul what ! aku tak perfect mane sebab tu ade jugak yg tak puas hati dengan aku ney haa :\

ape kan daya , aku hanya mampu hadap dengan hati yg ter-bukak ! wahahaha , ayat mintak penampar kot. WHAT EVER ! cehh . baju raya aku kalew PURPLE :) aku dha gtaw dia' baju raya aku. tapi time tuu sebelum clash lhaa kan. haha ! abaikan akuu. --'

hmmm , aku rasaa nathingg to say lagi #buweekkk. bajet omputeh konon! tuii :D AKU RASA TADE MENDE AKU NAA CKAP AGY KOT .. masehh bace sampai sini :)


last aku naa cakapppppppppp !




SELAMAT HARI RAYA - MAAF KALAU ADA BUAT SILAP DENGAN KORANG. MAYBE SENGAJA OR TIDAK xD

untuk dia' - aku mintak maaf wehh - kawan ?

kbai --'




Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life