<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
exam ouhh --'
written on Sunday, August 7, 2011 @ 8:45 AM ✈

Assalamualaikum peeps ..

sempena menyambut bulan ramadhan al-Mubarak nie kan , aku nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kepasa semua umat ISLAM dekat muka bumie nie. hope puasa korang tuu penuh okey ! yang perempuan tu lain cerita lha kan :)

seceond things is : aku esok nak TRIAL PMR , bodoh gila aku ! sempat lagi update blog , bengong betul ! hurm .. esok subjek geografi and bahasa melayu ! aku takut , macam nak amek pekse betul2 pun ada aku rasa. perhh ! takut takut !

motif aku update blog memalam nie just saja2 , rindu nak menaip laju2 balik. haha - lawak lah tuu. hmmm , dalam sebok2 aku nak TRIAL nie kan. dia pulak buat hal. aku tak boleh kalau dia buat hal , rasa tak tenteram. hmmm , itulah lelaki kan. susah untuk difahamie. kadang2 aku naik bengang dengan dia , tapi aku tak tunjuk dekat semua orang kecuali kawan2 rapat aku dekat kelas tu.

aku dah dengar macam2 pasal dia. aku nak tanya dia tapi tak berani , ehh bukan ! nak tanya tapi tak kene masa. kalau aku tanya dalam mesej takut dia jawab main2. nak jumpa .. hmmm ! bila lah pulak aku nak jumpa dia. dekat sekolah dia macam nak lari kan diri dia je dari aku. patut nya aku yg menyorok dari terjumpa dia. hehh --' pelik betul lah kan~

abaikan pasal dia tu. sekarang nie aku nak exam , selamat tinggal blog. #sempat tukar background and lagu sekali tadi. hmmm ! aku nak exam lah buddiess .. takda masa nak layan semua nie. bila exam tu dah abes , aku bukak lah puas2. sampai lebam pun takpa ouhh. hihi

ouhh yaa ! aku nak share satu gambar nie , tadi aku chat-ing dengan dia. hihi agak2 ngengade disitu --'


tak faham kenapa mesti dia panggil aku macam tu. takpa-takpa ! aku SUKA :) bukan selalu dapat chat-ing macam nie , dulu2 selalu lah. sekarang tak pun. masing2 sebok dengan HAL masing2 D': takepa lah. hmm , nak tunjuk lagi sau gambar, sajasaja sukasuka --'

layan ~


tak tau kenapa aku suka dia panggil aku cmtu. haihh --' kemaruk gila perempuan nie ! haha. dah2 , sebut je 'perempuan' aku dah teringat kau perempuan tu. hmmmmm :'( nak nanges boleh ? sedeyhh ...

okey , jangan layan aku , bubyee

gambar last ..

  
kenangan :)

.
.
.


p/s: 24 JUN 2011 -tarikh keramat saya :) -- :'(

Labels: ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life