<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
nOw !
written on Saturday, July 9, 2011 @ 3:30 AM ✈

Assalamualaikum wbt !
hey peeps , watcha doin ? hapyy ? heeee ;p bagos lhaa klau happy ann ? taa macam aku , siak jea ! dha lah aku RENDU tahap gaban nan dea. dea buad aku ney just macam patungg barbiee jea. mcm taa wujud. macam mane nak buad ek ? tade idea macam mane naa buad sumthing lhaa ! hurm , nty law ade idea gtaw kat comment . dan yg aku pasti , takkan ade yg comment post ney. haha ~ ney aku ade buad satu dialog neyy. bace okey!


p/s: tiada kene mengena dengan yang hidup ataupun yang sudah meninggal dunia.


lokasi ; STARBUCKS COFFEE HOUSE . cehh
lelaki ney ade simpan perempuan dalam masa diaorang couple, perempuan dapat tahu dari mulut perempuan simpanan lelaki tuu. perempuan tuu cuba bersabar and nak slow talk dengan lelaki tuu. mehh kita tgok aksi dye org.


lelaki ; hurm , syg .. meh sini I terangkan kau U. sebenanya kitorang dha putus dhaa. 

perempuan ; dhaa putus ? emmm .. 

lelaki ; sebenarnya , I cakap dekat dia , I akan couple dengan dia bila kita putus nty, so sekarang dh tade ape2 lagy nan dia. ILY sygss !

perempuan ; [terkedu sebab lelaki tu sggup ckp mcm tu dekat dia.] hmmm ..janji dgn I jangan buad benda yg sama tauu ! I sayang U sorang jea ! dhaa dhaa , I nak makan .. jangan buad lagi tauuu !


korang tgok sndry betapa bangangnya lelaki tu , tak reti hargai perempuan tu lansung. dha cukup baik dia setia dengan lelaki tuu, isshh ! aku pulak yg emo kenape ! just rekaan jea kud. HAHA xD tapi korang buley amex iktibar scene2 kat atas tuu yeaa. chaww dulu.


SAYA SAYANG RETRO'S RAINBOW ! byeb

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life