<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
bersabar IMAN :D
written on Saturday, July 2, 2011 @ 2:30 AM ✈

Assalamualaikum peeps ! korang perasan tak kebelakangan ni aku asek cakap pasal dia? perasan tak? he he he. aku pun tak tahu lah ape nak jadi. mugkin ni salah satu dugaan kud. dugaan di alam percintaan. cehh ! tapi ak syg dia. aku sanggup lalui semua ni walaupon aku macam dipermainkan. susah lah nak cakap. nanti aku yang dok report sama dia tu.

tak kisah sangatlah kan? yang penting aku sayang dia. aku memang nak lalui semua dengan dia, tapi mungkin aku belum ready and mungkin sebab kes yang baru aku alami sekarang. al-maklumlah, kes tuu agak berat. tapi aku tak pernah nak salahkan dia lansung! aku pon tak salahkan diri aku. aku pon taktau siapa yang bersalah sekarang. hurm.

pasrah saja lah kan? ak nak je buat eksperimen macam cek kak INTANNURULFATEHA kita ni. dia happy dengan boipren dia. aku nak rasa se'happy dia. tapi macam mana. hah! i got some idea. dia ada cakap macam ni nak pikat hati lelaki. scroll down yeah !


bila time korang dating, tengah makan ke.. Kalau ada tisu, ambil tisu tu dan tulis, "Saya suka tengok awak makan... Comel sangat..." Lepas tuh bagi tisu tu dekat laki tu. Confirm laki tu akan tersipu sipu malu. Eceh! :P Dan lepas tu confirm laki tu akan simpan tisu tu siap frame lagi dekat rumah. Hihihi. Untuk merealisasikan tips yang ni, kena lah sentiasa stand by pen dalam handbag. Kalau tak, mana nak datang pen dekat kedai makan tuh =.=


nak cuba buat macam tu, tapi bila masa aku keluar makan dengan dia pulak? tu yang jadi persoalan sekarang ni. bila masa nak keluar makan dengan dia. and aku budak SEKOLAH, memang boleh keluar suka-suka pulak kan? huh! tapi nak sangat dia tau yang ILOVEHIM so much. dulu mula-mula memang aku main-main je dengan dia. tapi sekarang ni dah lain. aku dah kenal hati budi dia.


aku dah kenal buruk baik dia. dah kenal. walaupon baru jea 2 bulan lebih aku dengan dia, tapi perasaan tu takkan pudar. kecuali bila dia buat aku marah and tak jaga perasaan aku. tu aku paling sedih bila dengan dia. terlalu sedih. sampaikan aku boleh men****s sebab hal tu. arh! kau kuat lah IMAN !


aku taknak off handphone lah hari ni. malas and aku tau, dia takkan mesej aku, sebab.. entah ! aku suka sangat fikir bukan-bukan. ermm ! do think positive lah sayang. jangan mengarut dengan semua ini. hah. selamat tinggal handphone. pukul 10:30 malam karang aku on balik ya. tapi aku betul-betul pasti. TIADA NEW MESSEGE akan hinggap di handphone aku tu. serius !


penad menaip, nak layan benda lain pulak lah. ASSALAMUALAIKUM you all :)

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life