<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
aku perlukan sokongan semua
written on Friday, July 29, 2011 @ 6:44 AM ✈

Assalamualaikum ! haihhh , PANAS PANAS

selama neyy aku asek dengar cgu puji kawan aku jeaa. cgu asek doakan dye orang berjaya jea. tapi tak pernah pun aku dengar cgu puji aku, tade pulak cgu doakan aku. aku terkilan siked. aku perlukan semua tuu untuk fokus dalam study aku. tapi asek macam neyy jea. memang lhaa. aku neyy taa macam orang lain. luar nampak maca taa kesah jeaa. dalam hati aku risau , sedeyh semua2 ! aku cuma takde tempat naa mengadu. tak reti naa mengadu kat kawan2 , parents , sape2 je lhaa. aku tau kalau aku simpan dalam hati ney lame2 taa gune pon. menyusahkan ade lhaa. tapi tade sape naa dgar story aku. aku just ade blog ney sebagai diari aku. dea lhaa teman aku. aku tauu, dea orang memang taanaa dgr cter aku neyy. bagi dye orang ak neyy menysahkan dea orangg. aku paham semua tuu, tapi dangan sapa lagi aku naa mengadu selain blog aku neyy? yelhaa kan , blog aku neyy bukan nye boleh tolong aku selesaikan masalah aku. bukan nyee dea boley tolong aku time naa jawab PMR nty. tak boleh semua tuu. aku harap sangat2 ade rang yg naa dengar story akuu. and aku harap orang tu paham aku and tak anggap aku ney satu beban kat dea orangg. kepade kawan2 aku yg laen , korang bukannya tak berguna dalam hidup aku. tapi aku rasa aku ney macam bebankan korang kalau aku cter masalah2 aku. aku tgok krang mcm tade mase jea untuk aku. hurmm , aku juast ade korang , membe2 lain , taufiq and blog sebagai teman hidup aku. aku tade sape lagi. parents? memang ade , tapi tak sesuai naa cter masalah aku kat dye orang. tak suke ! yea , aku sedar. aku tak lah sepandai korang2 tuu kan? aku tauu aku malas, nakal kat skolah. aku sedar semua tuu. aku cuma naa berubah bila aku betul bersedia. that's all. aku tak pernah naa menyusahkan korang. kalau selame neyy aku dok menyusahkan korang aku mintak maaf lhaa. series , aku memang perlukan sokngan ! aku tak boleh buad bende neyy sorang2. aku tak sekuat yg korang sangke2 kan tuu. kalau aku ade buad salah selame neyy , aku naa mintak maaf jugak. lagi pun aku neyy naa PMR ! kalau korang tgok kebelakangan neyy aku asek emo jeaa. aku tgak pk2 kan tentang masalah neyy. naa settle cpad2. hurmmm

p/s:  AKU SAYANG KORANG TERMASUK LHAA PARENT AND TAUFIQ , maafkan aku kalau aku buad salahh :'((

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life