<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
panas + ganas + MATY baek ! part-1
written on Wednesday, June 29, 2011 @ 6:55 AM ✈

Assalamualaikum ,

FIRST of all , saya nak mintak maaf kat semua korang atas ape yang saya dha buad selame neyy . SECOND thing is , saya dah tak boleh berSAYAsaya dengan blog neyy , haha . THIRD , aku panas betol lhaa ngan budak s**l tu . Ape yang dea taa puas aty sangat , mentang-2 bnyk backup kat sane , nak tunjuk lagak lhaa konon , KIRIS SALAM lhaa wehh ! kau pk gamay yang suke kau kat situ , aku gase lhaa kan , 99.9% orang TAK suke kau ! INGAT SIKED , hadOy .

tak memasal aku kene tuduh berDUA-DUAan doe , kau tak rasa berasap kea ? s**l tol lhaa ! and sampai naek ATAS bagai kes ney , bukan ak buad kes MEROGOL kea ! ape kea kes2 yg berat , ney jalan dgn laki and bukan BERDUA-DUA ! ramai ade ngan aku , ramai saksi ! hadOy , dhaa tu kene ngadap budak PINK tuu ! bajet baik depan sume uhh .

ehh , nanti aku SAMBUNG , hati tengah panas , nak tulis pon hati tak senang , ASEK TERINGAT BUDAK PINK tu jea ! shittay ..

okey-okey , lagi lama ak egt budak PINK tu , bertambah saked hati ea , bertambah DOSA jea ! ASSALAMUALAIKUM ;)



Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life