<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Ganas
written on Saturday, June 25, 2011 @ 10:58 AM ✈

Assalamualaikum ..

agak lame lha jugak aku dah tak update blog ney , pecah rekod kot ! haha *siak jea. actually aku pon tak tau ape yang aku nak tules hari nie. agak blank pale hotak aku ney. haha ! hurmm .1st , naa cter pasal skola lhaa , hehe .. cikgu ! semua nye okey2 belaka, tadee yang spoil2 ! tapi kat skola membe ak sndry kene tangkap basah doe. gempak kan? ape nak jady pon tak tau ! hope gler2 ak dalam hidup berpasang-pasangan ney tak jadi macam tu .. AMIN ! aku ade gambar :DD tapi dah lame and pic ney burok ! .. look at this.

sory , muke agak sewel sikit , candid menang lhaa kan xD


p/s: doakan kami bahagia , haha macam dah kawen lak ! poyo gler .tapi kan aku tengok dy uwg ney macam sweet jea ..

[scroll down please]

macam sweet je korangg , hee ! nakal ea korang , diam2 ade isi :))
act , semalam punya semalam aku dengan dy dah DUA BULAN , bukan dua bulan mengandung lhaa , haha ! but , dua bulan kami couple :)) ngeh3 , alangkah bahagianya , nak tau ape dea send sekat aku ? check it out :

pukul 00:01 / 24 JUN 2011

"hey puteryKU .HEPPY 2 MONTH
OUR RELATE ! :) mOga kekal
smpay bile2 n kite hadapi
hotNcold relate kite
sme2 yew .luv u 
sO much !"

haha , ayat tak menahan kan ? lelaki memang macam tu, cakap SEMANIS KURMA buad sepahit panadol. haha ! ayat mane tah aku men reka jea. erm , ak tanak hilang dy .SUMPAH :D ak banyk sabar dhaa , bya lhaa ! ermm , how about SKEMA ? mereka baik2 saja .. tak macam aku , famely probs memanjangg. emm .naseb badan lhaa kan, sabor je lhaa .aku naaa PMR taon ney .macam tak ready jea lagy ! siak tol lhaa .ak nak buktikan kat cekgu tettt yang ak boley . and aku tak nak dy pandangrenda kat aku ! THAT'S ALL ..

sekarang prob di antara MUHD TAUFIQ dan MUHD MOSSUAFI dah habes , semua nya berjalan lancar *nak gtaw ney , skrg ney ak ngah on9 and ade budak soh ak kem salam kat rainbow, PEREMPUAN. best kan !?. okey sambung pade cter. eapy saje naa buad cenggitu sebab na bgy taufiq tu rapad balek nan famely dy. so .. lame2 , c topek tak tahan nan prangai eapy , dy tanye , and eapy jelas kan satu2 ! habes cter , haha

pasal PEREMPUAN tu *best gler , baru ak tawu dy ade satu relate nan rainbow buan MEI haritu , means selepas ktowg coup , STUP-ID ,knape semua ney jady kat aku ? damn , aku jeles ngan orang lain yg bahagia tuu , jelesjeles ! knp aku tak dapat rasa ape yg dyorg rase tu ? aku ney tak layak kea rase semua tu ? kalau tak layak sangat , TINGGALKAN JE LHAA AKU SENSORANG , pegy kat PEREMPUAN tuu :DD     aku geram tetibe jap ! 



okey , HEART BROKEN jap :'( , sampay aty dea typu aku , and kenape perlu aku tawu cter sebenar ? kan lagy elok aku ta tau, lagy tenang HIDUP aku !


AFTER EVERY HURRICANE COMES A ..

RAINBOW !

byeb . LOVE YOU SFDM <3 


*seminggu tak jumpa nanty rendu !


Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life