<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
dye orang buad aku happy !
written on Sunday, May 22, 2011 @ 8:50 AM ✈

Assalamualikum !

1st sekali aku naa cakap

AKU HAPPY BILA KENAL KORANG !
ntaa kenape pon tataw, tak kesah lah kalau korangg anggap aku nie just macam kawan-kawan dekatt FB tuu. well ! aku mmang teringin naa abangg sebenarnya, just tak jumpa2 jee :( malangg sekali kan ? huhu. apee2 je lahh ! so, sekarang nie aku ade kenal beberapa orang yang best2 and happeningg ! TERBAEK wokk !haha. emm ! mehh sini aku kenalkan sorang2 !


TAADAAA !

 *
*
*
*
*
*
*
first

nama FB : apek khusaini 
acct, name betol dy aku tak penah nak tanye pulak ! haha.  aku kenal dye ni bila pon aku tak egt. ade lah dalam sebulan lebeyh ! hoho. bagos doe brO aku sorangg niee ! selalu nasehat aku walaupon aku dagil tak nak buad ape yg dy suruh aku buad ! so what ? haha, dah mmg aku taknak buad naa buad macam mane ? kankan ? haha .. emm. aku just panggil dye apek jee. malas naa pggl abng kot. ntaa ! tatau kenape :p dye study at bangi kalau tak silap, ade kene mengene dengan german lah cost yg dye amek uhh. ntaa lahh. aku pon tak pahamm .. huhu ! well done apek ! semoga kau happy dengan hidup kau Okey :)

*
*
*
*
*
*
*
second

nama Fb : nurul amalina
acct aku bukan kenal dy dari Fb okey ! aku kenal dye dari realiti. kadang jumpa. tapi :( sekarang aku tak tau dye ade kat mana, tapi contact2 fb tuu ade lahh ! dye nak kata caring. boleh tahan lahh kankan ? but dye happy go lucky and mmg baek ! walaupon kadang-2 mulot boleh tahan laser. ADE AKU KESAH ? biaw lahh dye dengan idop dye. aku lagi suke ! aku suke bila dengar die menjerit ! PERGGHHH , berdenyutt :p TERBAEK lahh kak ! aku pggl dye KAK INA jer !


*
*
*
*
*
*
*
third

nama FB : ummu aina
yang nie aku kenal dekat FB ! huhu, baek and ade ciked2 carringg ! huuuuu. terbaek laahh ! ade dye form4 kalaw tak silap ! ntaa, huhu .. kami rapat macam adek beradek , tapi sekarang dah jarang wall-to-wall dengan dye ! sebab masing2 sebok dengan skolah and lain-lain lagi. takpe lhaa. kepentingan diri sendiri jugaksss kankan ? huhu

*
*
*
*
*
*
*
forth

nama FB : nur aqilah
HELLO ! ini adik saya Okey, walaupon hanya adek angkat tapi ADEE AKU KESAH ? suke aty lahh ! huhuhu. dye tembam and and and and ... COMEL abseloutely rite ? huhu .. mg haa comel , adek sapee kan ? aactt, dye form 1 my junior and dye dah ade akk form 4 , tapi dye cakap akk dye tak kesah kalau ade amek dy jd adek aku.. huhu . ape agi kan ? sapuu lahh ! huhhu .. Okey ..

*
*
*
*
*
orang yang paling penting dalam hidup aku*
*
*
*
*
sangat sangat penting*
*
*
*
*
*
aku sayang dia*
*
*
*
*
*
dia
adalah
*
*
*
*
fifth

name FB : rahsia . haha ! tengok dekat sidebar belah atas sekali ada !
dye lahh coup aku yg ke-3 and hope yg terakhir ! act aku kenal dya sejak dari form 1 , huhu .. time tu kenal2 macam tu jee. and aku rase dye tak kenal aku pOn. aku kenal dye sebab dye penah coup dengan membe aku,  huuu. AIN ! mmbe lame aku and sekarang nie stu sekolah but tak sama kelas ! ape-ape je lahh ! aku taknak dye tggl kan aku, tapi dye ade cakap dye nak pegy ! emmm. ntahh lah, aku tak tau lahh. hope dye tipu pasal tuu. dye ni kan boley tahan gentle lah ! huhu. tapi aku nie je tak se*gentle dye ! aku suke panggil dye gmok ! sebab ntaa, manje2 jee. :O huhu. ktowg same sekolah but laen kelas .. so what ? tak puas ? gy maen jejaoh :p





  cinta aku pada gmok aku hnya Allah S.W.T shja yg bole pisahkan !






tolong bagi tau aku tiap-2 hari yg kau sayang aku !







 


p/s: jangan tinggal kan aku lah gmok :'(  *ihysmmmmmmm

*pic-pic kat atas tu semua aku amek senyap2 je :p kecuali budak gmok uhh <3

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life