<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
TIPS KALAW NAK HILANGKAN BOSAN BILE CEKGU TAKDE DALAM KELAS.
written on Thursday, April 7, 2011 @ 4:23 AM ✈


   

hello there !
hari ni aku nak share kat reder2s aku tips2 nak hilangkan bosan time cekgu takde dalam kelas !


sebab kebelakangan ni cekgu kelas aku selalu takde dalam kelas sebab :-

-bersalin a.k.a beranak
-ade hal dekat luar
-buad soklan PMR
-bla..bla..bla..


haha.. banyak sebab2 lain lagy, malas nak cer. haha ! and dalam mase cegu tade dalam kelas tuw kitorang mula buad keje2 amal kat dalam kelas tue :D macam2 bende lahh.. asalkan boleh hilangkan ngantok kan.haha ! oke ..


[scroll down]


1) korang kene bawak lirik lagu yang best g skolah. sebab. nanty kalaw ade lirik lagu besh2 boleh lahh korang menyanyi kat dalam kelas ! besh giloss kot. aku and membe2 aku selalu buad keje tuhh.. haha tade keje len kot !

2) pastikan ade bekalan makanan yang mencukupi !. sebab, kalaw bosan makan mecty boleh hilangkan bosan ! komfem lahh kan ! bende ni aku tak selalu try kat sekolah ! tak HOT sangat. haha. 


3) bende ni bagi budak2 yang ulat buku lahh kan.. spare kan novel yang komfem layann ~ sebab. korang boleh lahh bace sambel ber-feelingg kan ? haha ! bende ni aku selalu nampak kat dalam kelas aku ! tapi egt ea.. aku bukan kaki novel macam doe org taw.. bab2 novel2 ni aku tak bape nk minad sangat :p


4) pastikan ade kertas kosong untuk di conteng ! yelah kan ? dalam bosan2 tue. mane lah tawu ade idea2 yang bernas ke korang nk buad somethingg. boleh terus conteng. ataupon ade idea2 bernas nk lukis sesuatu ! ehh ! komfem lah menjadi ! bende ni pon kadang2 aku try..tapi kebanyakan aku gune ketas membe aku lah kan . haha !


oke ! that's all for this TIPS ! anything else can shout me oke ! DALAM SHOUTBOX AKU YANG PINK TUW ! hehe !




p/s: tetibe teringan kat dea <3

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life