<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
TIPS KALAW NAK COVER YANG KORANG BELUM MANDI PAGI
written on Saturday, April 2, 2011 @ 10:03 PM ✈



hello there ! mehh sini aku nak share ngan korangg reader2s yang tercute ni haa ! hehe. macam mane nak cover yang korang tu belum mandi pagi !
*haha.. amalkan lah selalu taw*

cara-cara dye sangatlah mudah kalaw nak di-sharekan kat korang !

1) time mandi petang-malam tu kan. korang jangan pakai baju tido.pajamas !
sebab.kalaw korang bangun lambat [perkara biasa bagi remaja] korang dah pakai baju-baju yang tak macam baju tidur, cukup lah sekadar basuh muka dan berus gigi ! haha. betul tak ? aku bagi tips ni sebab aku selalu buad ! haha. kantoy pulak kan ~ adehh .. 

2) bangun je pagi-pagi korang kene carik sikat.
sebab. lepas bangun mectylah rambut macam singa kan ! KEMBANG nam mamp. haha ! korang sikat lah rambut tu cantek-cantek dan jangan lupa. kalaw berambut panjang [ikat] kalaw berambut pendek [sepit] ! nampak lah macam dah mandi kan. sebab dah cantek2 rambut tu .. haha. bende ni aku tak penah lah try sebab aku pakai tudung. ni khas untuk remaja yang tak bertudung. bagi lelaki pulak ! cepat-cepat amek sikat dan sikat belah tepi ! nampak lah macam smart siked walaupon agak [nerd] di situ haha !

3) bangun je pagi-pagi korang kene pakai bedak.
sebab. aku taw sangat muke orang2 yang baru bangun tido yang tak mandi lagy. sembam je kan. haha ! ape lagy. tempek kanlah bedak kat muke tu. tapi jangan lupe. basuh dulu muke tuw ! air liur basi nty melekat je. haha .. bende ni pon aku jarang2 lah buad :p

ITU SAHAJA TIPS YANG AGAK MUJARAB UNTUK PARA2 READERS AKU NI ! 

SELAMAT MENCUBA !!

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life