<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
sape yang binatangg sekarang ?
written on Friday, April 15, 2011 @ 8:03 AM ✈

Assalamualaikum ?

hello ! aku nak tulis entry aku ni pasal sorang HAMBA ALLAH yang agak biadab samekan aku dengan binatang ! YA ALLAH , tuhan je lah yang tahu perasaan aku time tuw . punye lah saked hati pluss TERSENTAK ! woi , orang bodoh pon ade perasaan lah , inikan pulak aku yang waras ni . gune otak lah brother ! jangan maen cakap sesuka hati kau . oke reader2s aku sekalian , cuba korangg bayang kan korang ade kat tempat aku >>


aku : [tengah capai satu jenis makanan]
orang sewel : ehh , makanan tuw dah kene jilat dengan kucingg [sambil suap nasi dalam mulut] 
aku : [tergamam, and amek makanan tu lepastu nak buang kat tong]
orang sewel : elehh , ape ade hal . makan je lah !
aku : [tergamam lagi and ayer mate dah bertakung sambil lari masuk bilek]
orang sewel : [teruskan menyuap nasi ke dalam mulut yang bau longkang tuw]

[ DEA NAK CAKAP AKU PON BOLEH MAKAN APE YANG BINATANG MAKAN !]


so, ape korang rase kalaw dudok kat tempat aku ? ofkos lah TERSENTAK kan. kecuali orang yang takde feeling . memanglah aku ni tak suke luahkan isi hati aku kat orang ataupon tak suke tunjuk kat orang yang aku ni ade prob , tapi agak2 lah brother ! aku tetap ade perasaan macam manusia laen lah ! jangan pikir aku bodoh lah ! 

memang kau tua dari aku , sebab tu aku tak nak melawan ! just pendam dalam hati and luahkan kat dalam blog ! oke lah , nak layan lagu LUAHAN HATI kejap <3 ... ermm . 






p/s : oke , first time aku buad entry ber-label GANAS macam ni , sebab dah tak tahan dengan ayat si binatangg nie >.<

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life