<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
knp dengan kau ?
written on Saturday, April 30, 2011 @ 12:15 AM ✈

Assalamualaikum

sekarang ni aku tataulah kenape aku asek nak marah2 ! sebab dengan perangai kau yang ARHH ! bodo-bodo je lhaa ! malas naa cakap ..tade sape yang akan paham hati aku nie ! sebab tu aku malas nak share ngan membe2 aku at skola !sebab aku tawu dye owg mg takan paham aku , kalau aku share nan dy owg pon ,belom tentu dye owg naa paham kankan ? malas nak cakap lebeyh , kalau bg tawu dye owg pon , ntaa ntaa dye owg back up owg yg aku tengah saked aty ny , tak ke macam GOOD-GOOD tu ? haha ! stup-id ! 

kadang-kadang aku ter-pk , kenape dye owg taa abaikan jea aku ny ,aku kan tak berguna ! dye owg perlukan aku tyme dye owg need sesuatu yang penting je kan ?aku perasaan semua tu sejak salah satu drpg dye owg cakap somethingg ! hehh , aku pon ade feelingg  lhaa kawan ! haha , nampak jea selame ni aku oke ! tapi tade sape pon yang paham aku , erhh , kadang2 aku gas hidup aku ni s**l !lantak lah ape orang cakap , aku merepek-repek ke ! tapi mg betol !tade sape paham aku ! ape keadaan aku semua mane ade orang paham ?!

PODAHHH ! aku tade tempat ngadu pon tape , kalau ade pon tak bole pakai :'( baek aku tade dalam dunie ny ! eshhhh ! "tak baek lahh eyman ! jangan cakap mcm tu lagy ! dosa !" emmmmm ! naseb baek lahh ade blog aku nie haa ! bole lhaa aku luahhkan segale-gale nya !sape nak bace bace lahh ! tapi membe2 fb aku , 
kalau dah bace jangan tanye macam-3 ngan aku ! malas naa cter , sebab kalau aku share ngan orang pon belum tentu probs aku ni hilangg sepenohnnya !so , lebeyh baek tak payah share nan sape2 ! lagi baek and lagi bagoss kan !


oke lahh , nak makan ! makan adalah salah satu cara aku hilangkan stress and hilangg kan 
segala bad mood aku ! so , jangan banyak cakap ea :)

p/s: kepada sesiapa yang baca , kalau nak sangat tawu kenape ! leave a comment je lah ! oke , INSYAALLAH aku akan reply comment korangg tuw ! tengs sebab sudi baca <3 lOve you !


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life