<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
kesian kaw kawan :p
written on Saturday, April 2, 2011 @ 9:10 PM ✈


       سَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl,
hye kawan ?
aku tetibe TERsimpati kat kaw lha.hee :D tataw kenape doe. sebab awek kaw lhaa ! ehh,sory. ex-gf kaw.. bile aku nampak dengan mate ak sendiri ape dye buad kat laky len bile dah break ngan kaw. aku sentap doe. [takde lah sentap sangat] just TERfikir. sebeum niy dye cakap dye sayang kau tapi tak sampai bape 
bulan
 dye dah lupekan kaw and dah ade balaq baru. sape yg tak palak
. tak pe lah kalaw kaw tak kesah. tapi aku kesah ! hehe. aku just tak sangke ade jugak org macam dye tuw. budak sekolah agame kod nk buad macam tu. pegang2 tangan ~ ahh. sorylah kalaw aku nyebok pasal dye. tapi aku just tak puas aty sebab aku rase selame niy dye da tipu kaw, dye cakap dey sayang kaw lagi, tapi .. kejap jea dah lupe kan kaw .. hishh. 
aku hope gyle-gyle kaw saba and aku sanggup jadi tempat kaw ngadu ape prob kaw.

walaupon kite nie baru kenal tapi aku gase kaw jujo ngan dea.. ahh ape2 je lah.  BANYAK-BANYAK BERSABAR lah yekk ! senyum jea bile ade prob . taw2 ~ haha . oke2 !



say no tu liar a.k.a PENIPU !



p/s: jangan cakap sayang kalaw ade lagy sorang yang korang sayang !    

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life