<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
CONTEST KUCING PALING COMEL :D
written on Friday, April 1, 2011 @ 10:09 PM ✈

سَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl,





Syarat & Peraturan;
1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com

2. Seterusnya letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait.
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog tuan contest =) 
5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.


plagiarism tidak akan di layan ;)

Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.
Good Luck;)

tarikh tutup: 30 April 2011

____________________________

oke, dah bace syarat2 di atas ? dah ? bagus dan terima kasih ! hee :D malam tadi dalam pukul 1.30pg kot. aku terbukak blog ツCeritera Cun ツ and nampak satu gamba yang besar punye ade tulis CONTEST KUCING PALING COMEL ! aku terus lah tengok syarat-syarat dea. semuanya boleh terima aku.haha ! oke aku nak tunjuk kan kuceng aku yg COMEL niy =)










comel tak ? aku rase comel jea ~ dye ni betina tauhh tapi perangai macam jantan..hehe.. agak ganas dan tak berapa nak manje sangat dengan orang. kerja dye buad time bosan :


1) makan-makan
2) jilat bulu-bulu yang tebal tuhh. [kadang2 aku pulak yg penad tengok dea jilat]

3) kerja wajib dye buad lepas makan-makan dan jilat satu badan. TIDUR !


perkara yang kat atas tu lah yang buadkan aku syg kat dea sebb dye agak pelik. hehe .. and nak bagi taw ni ~ nanti aku dapat anak kuceng. hehe. pic atas tu dye kecik siked. sekarang dah gemok + basar punyee <3  harap menang lah kan ~ dapat 50 hengget tuw .. hehe :D kalaw kalah pon takpe, mungkin bukan rezeki aku ~


aku nak men-tag semua blogger yang ada kuciing yang COMEL-COMEL !
please join these ..


p/s: berbaik kepada binatang, akan di balas dengan kebaikkan kepada kita =]


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life