<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
aku bukan pemarah, tapi ..
written on Friday, April 1, 2011 @ 8:38 AM ✈


       سَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl,
HYE peeps ! hehe, aku takde idea nk tulis entry tapi haty aku nak sangat tulis jady aku tulis lha merepak2-repek siked :P actually aku nak buad entry pasal aku ! hehe , saje je nk harek japp ! huhu. actually aku nak bagi taw semua membe2 aku yang pk aku ni kuad marah. hellow ! aku tak kuad marah lah yunk ! mehh aku terangkan satu-satu :

1) aku tak suke marah sebab takde point yang sesuai nak marah2 ~ hee :P

2) aku nak sangat marah tapi tak boleh, jangan tanye kenape. aku pon tataw jawapan dea ape. hee xD

3) aku teringin sangat nak marah tapi tak marah2 sebab takde sebab. nty orang cakap gile pulak nak marah2 tade sebab kan ? hee ;)

4) aku bukan jenis yang kuad tacingg/marah/sentap ! kalaw sentap pon aku simpan dalam haty jea, tanak kasi tawu orang len. sebab aku pk kalaw aku bg taw orang len, macam lah dye orang dapat tolongg kan ? hehe. jangan terase atawpon te-kecik hati. aku just cakap jea.

itulah sebab aku tak suke marah2 ~ memang bukan sifat aku suke marah2 , nak buad macam mane kan, takkan kau nak pakse aku pulak nak marah2 kan ? haha !

p/s: oke lah, aku dah tade ape lagy nk bagy tawu, harap soalan2 yang tak terjawab tu, dah terjawab kat atas nie yerp . 

tengs bace entry ni :D

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life