<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
k.h.a.s u.n.t.u.k m.e.m.b.e a.k.u y.a.n.g k.u.a.t t.a.c.i.n.g.g =)
written on Thursday, March 10, 2011 @ 3:04 AM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye..

words yang bole aku cakap just ,
MAAFKAN AKU !
aku tak nak bagi taw tapi kau yg nak taw , 
aku dah lah tak geti nak bohongg2 !
so , aku straight to the point ..
aku cakap yang aku *e*** kau ,
but ..
kadangkadang tak dapat dinafikan ,
kau baek and peramah ,
aku je yang agak SOMBONG !
maaf maaf ~
kan aku dah cakap ,
EGO AKU TINGGI
susah nak tegur orang ..
tolong lah paham ,
but aku tau , 
kau dah dapat paham aku !
tengs sys 

by the way ..
aku tipu je lah ..
org yang aku *e*** tu ,
bukan kau ..
tapi membe aku kat sekolah lame ..
name dye BETIK ,
org panggil dye macam tu.
budak sekolah agame aku ,
aku tetibe teringat dye time dye kacau aku
kat sekolah agame 
darjah 6 ..
bency tauuh ..
naseb tak nanges -.-''
tapi sumpah ! bukan kau lah !
aku saje saje nak kenekan kau ajew ,
tak taw lah kalaw kau 
amek serius ..
aku memangg macam ni lah ,,
suke kene kan org ..


aku tak taw lah nape entry aku kali ni
emo semacamm ..
pelik pelik
and tengs kat kau
sebab tiap tiap ary layan chat nan aku 
kat fb ,
kadang kadang dah tak tau nak cakap ape
semua dah tanye
semua dah cakap
sampai kadang kadang off macam tu je
kan kan ?
haha ,
happy la dapat kawan
baru macam kau !

hope kau pon happy dapat
kawan macam aku !

p/s: sorysorysory  =(



1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life