<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
kau nak tau ?
written on Saturday, March 5, 2011 @ 8:21 PM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye


kau nak tau tak ?

kadang kadang aku rase kau ni sorang yg sukar di ramal
sebab :
kadang kadang bila kau happy
2-3 minit lepas tu aku tengok muka kau masam.
memang sah kau ni sukar di ramal.

kau nak tau tak ?
kadang kadang aku happy tengok kau
sebab :
kau happy dengan kawan kawan kau, kau happy je.

kau nak tau tak ?
kadang kadang aku rase kau ni sorang yang panas baran
sebab :
ko ingat tak haritu kau tersepak kasut aku and aku sepaklah
balik kasut kau (agak kuat) , aku tengok muke kau .
YA ALLAH, macam singa ! takut tauu !

kau nak tau tak ?
kadang kadang aku tengok kau aku rase macam nak gelak
sebab :
muke kau yang blur tak habis habis tu lah,
gelak gelak~~

kau nak tau tak ?
aku kurang suka cara kau jalan
sebab :
kadang kadang kau jalan bongkok and .. entah ? aku pon tak tau
aku tkdehak nk suruh kau macam2 ! but , aku just nak cakap je
kalau kau terasa , maaf ! ;)


kau nak tau tak ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku dah tade ape nak tulis lagi ,
so bubyee ~~

sayang S.K.E.M.A !


P:S/ please jangan marah kalau kau bace entry ni ! aku just sukasuka je !
kalau kau marah , soryy  =)

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life