<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
inilah AKU [part 2]
written on Tuesday, March 22, 2011 @ 8:33 AM ✈

سَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl,


hello there~

kan aku dah cakap nk buad part 2 pasal diri aku and habbit aku dalam entry yang 

lepas tu. tajuk dye INILAH AKU [PART1]. bace yang tu dulu taw. tehee :D



so, jom sambung story mory pasal aku :


>aku sorang yang susah nak carik kawan. cth, kalaw lah katekan aku masok sekolah baru. aku rase aku takde kawan kalaw dye owg tak tego aku dulu, aku bukan nye ape. just malas and rase aku ni macam ape je nk carik kawan baru and satu bende aku paling tak suke kalaw pindah sekolah baru adelah.. kene kenalkan diri dekat depan kelas. bapak dye malu kot and macam budak2 tadika kot nak kene kenal2 kan name lah.. issh., ta syuke ta syuke :D


>aku seorang yang suke sangat marah tapi susah nak marah. tak taw lah kenape sangat aku suke marah. tapi kalaw aku marah aku cakap beralas lah siked. tade lah maen terjah je.huhu.aku tak taw lah kenape aku nk sangat gado2 ngan sorang hamba ALLAH ni. terase kalaw aku gado ngan dye kecoh satu skolah. besh2! teehee. kita tengok lah nanty taww :D


>aku ni seorang yang senang nak FALL IN LOVE ngan orang. tak taw lah kenapa. sampai kadang2 tu 3 org aku minat sekali gus. [agak tamak di situ] haha. tamak giloss kodd xD but aku tak cakap kat sape pon. biya lah rahsea~ but sekarang ni aku sedang bercinta dengan

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
ENCIK. CHOCOLATE !!



>DULU aku paling bercinta nak bukak buku sejarah and nk mengadap muke cegu yang ajar sejarah. but bile nek form 3 aku suke lah gila2 sebab topik2 dye best2 and tak banyak perjanjian yang ngepek2 nak kene ingat tu. ahhh. malas giloss ! what the fishh lah kan kalaw aku nk bukak buku time form 1-2 ! but sekarang aku dah hebad taw. walaupon sejarah UP1 2011 just dapat 60% je. aku rase oke lah dari selalu. hehe


>satu bende yang nak sangat adelah abang ! but ape nk buad, aku kan dah cakap dekat Inilah AKU [part 1] .. aku anak 1st and aku memang tade abang or akak. siyes aku harap lah satu hari aku ade abang. but aku taw. aku takkan ade abang yang betol. aku tanak melawan takdir.. aku redha and happy dengan keadaan aku sekarang !


>aku suke berkawan dengan membe2 yg aku kenal je ok ! haha. yang aku tak kenal tu harap maklum lah ye. selagy korang tak tego aku. takde lah kejadah nye aku nk tego korang. sikap buruk aku adelah aku ni susah nk tego kawan baru, issh ! aku pon kadang2 fed-up jugak ann.. satu hari nanty aku akan barubah lah. aku janjy !




dah2 ! dah malam kod. esok nak sekolah doe =) sekarang ni dah pukul 11:32pm [malam] hari selase oke ! gile ann. tak sedar2 lagy aku ni esok sekolah. oke lah bubyee sayangggg !!


muahhhhh ;)



p/s:aku dah tade buad part 3 lagy taw, malas la yunkk ! xD

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life