<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
inilah AKU [part 1]
written on Sunday, March 20, 2011 @ 5:45 AM ✈

سَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl,



helo there,
aku nak tunjuk kan kebosanan aku yang tahap gaban sampai 3 hary tak update blog, cewah macam selame ni tak penah tinggal kn blog lame2 pulak, isshh, bukan ape la, aku malas a.k.a tade idea2 yang bernas nk tulis kat entry aku. tu yang tinggalkan blog sorang2 je ni, tp hary ni aku datang balik untuk panuhkan entry aku pasal perkare2 yang aku selalu buad ataupon perkare yg pelik2 aku buad. tah lah, macam mengarut je. whatever, nak bace.. bace~ taknak bace, udahh...ngee~


perkare pelik dalam khidupan seharian aku:


>aku kalau bangun tido mecty guling2 dulu..ala2 duyung gitu,lame gile kowt aku guling2..kadang2 sampay tetido balik..cth dari pade pukul 9pg sampy pukul 9.30-9.45 macam tu lah.. tapi kadang2 kalau gajin bebenau nk bangun aku terus je bangun ! ngeh2~


>aku lagi suke gunekan mouse daripade gune dekat laptop tu..mnyusahkan gilew kott..bengang je gune bende tu..[tak berape nk pelik sangat]hehehe :D


>aku kalaumood gajin aku datang, dengan tibe2 nye aku kemas gumah..sampai kadang2 mak apak aku pelik ngan anak dye yg sorang ni,hoho.. yelah kalau tak, nampak je sepah2 siked.. biyakan aje..buad tataw.. tapi dalam haty aku saked jugak sebab gumah sepah2..gase macam nak beli gumah baru pulak..[bile dah kaye nnty]..sebab kalau beli gumah baru. tayah kemas just kene decorate sane decorate sini.. tu yang syioookkk tuww :D


>aku suke aktiviti lasak but bukan nye masuk pertandingan lumbe lari antare rumah sukan and nak taw tak? hohioho.. ecxited nk bg taw ni..aku.aku..aku aku tak gety maen netball doe! haha.. bukan nye ape.. aku tak berminat nak join satu acare sukan pon..[patutlah tak simbang]konon~


>aku ni jenis tak suke dipakse2 and lagi satu..pantingg ni..aku tak suke buad ape yg org suruh..and aku buad ape yg org tak suruh..macam pelik je dengar..yelahkan, aku gase sebab kalau kite buad ape yg org suruh macam org >budus< hehe.. walaupon sebenanye tak >budus< pun.. ntah sape yg rasuk aku sok pk sampay macam tu sekali. hahaha. setan kot.. isshhh3


>aku anak 1st dari 2 adik beradik and aku lagy suke gadoh2 ngan adek aku darp pade berbaek2 ngan dye..sebab dye degil nk mty kott.. perghh.. tuhan je lah yang tauh doe..hehehe[kutuk adek sendiri] whatever la ! suke aty aku lha kan.. hohoho.. but kadang2 kesian la pulak dekat dye..


>kebelakangan ni aku suke calling2 berbanding mcg ! but.. tataw nk call sape.. hisshhh...call ni s'suatu yg best ngekk sebab dapat dengar suara,dapat cakap2..kalaw mcg tuw, tk dapat dngr suara pluss slow nk maty tunggu org tu reply..macam kura2.. [katanye] ..


>kalau sape2 nak halang aku dripade beli CHOCOLATE, diharapkan lupekan lah niat korangg yang murni tu yewk sebab aku akan beli jugak.. chocolate tu lah hubby baru aku ! so, jangan cube2 pisahkan kami [ayat menyengal] ! hahaha... aku tataw lah kenape, aku gase chocolate tu tade lah gune bomoh sampay aku gila2 kan dye! tidak sama sekali lah dye gune kan bomoh.. hahaha ! bangau ;) 


>aku ni sorang yang kadang2 pemalu  tahap gaban, but selalu open minded oke ! so, kalau sape2 yg nak share ape ngan aku please jangan segan + silu ok ! siyes aku open a.k.a spotingg giloss ! share lah ae and for your information, aku ni penyimpan rahsia yang boleh dpercayai gila2 !!!!! jangan pandang rendah dengan aku ! [memek muka sirius+berkerut kening]..


>aku suke berkawan ngan laky2 sebab dyeowg tu lagy sempoi but aku gapat ngan pompuan sebab bebudak kelas aku semua perempuansss ! awww ;) but kan aku cakap aku ni pemalusss siked ! hua3[gelak kejam].. so tk rapat ngan laky yang tk dikenali and yg tk rapat walaupon kelas sebelah2 ! haha..


>aku lagy selesa dengan berseluar bukan berKAIN .. walaupon tiap hary aku berKAIN pergy skolah, aku gase setiap hary rabu terlalu bahagis sebab ade pj and boleh pakai seluar sepanjang hary p'sekolahan walaupon seluar dye tersangat sangat sangat sangat lah buruksss1 ! tapi takpe , AIMAN TAK KESAH ! **tetibe** ... aku sanggup pakai seluar maroooooonn tu asalkan aku bebas berjalan dengan seluar but bukannya berKAIN ... hua33.


>aku suka menaip and menaip and menaip and menaip and MENAIPPPP ! tataw kenape lah yunk ! hoho ;) sejak azali lagy aku bercita2 tinggi nak ade laptop/netbuk sendiri ! sekarang dah ade so boleh lah menaip panjang2 ! walaupon selalu TYPO! haddeeee aku kesahhhh ??! asal kan aku puas menaip! [blogging] !


>aku ni jenis susah nak pcaye kat orang walaupon kawan bek sndry ! aku tetap kene waspada dengan segala story mory yang dyeowg cerita ! bukan nya aku tk percaye lansungg ! but aku suke ikot logik bile dengar seseorang tu bercerita ! dari situ aku dapat nilai org tu suke menipu atawpon tak ! and aku pantang org story gebangg ngan aku ! mang mintak penegajangg lah tuw ![agak kejam disitu].. tapi aku tak tunjuk lah yang aku tak caye ngan story dyeowg depan2, cukuplah simpan dalam haty and share dekat blog aku yang terCINTA niey !!


>aku ni..........dah tataw nk tulis ape2 ! semua dah share ngankorangg, but aku gase ade lagy yg aku lupe nk tulis kat cini yang pasal aku ! nty kalaw ade mase aku buad part 2 oke ! 




p/s:aku tak suke share masalah ngan family, aku lagy suke pendam ataupon masalah kecik aki share nan membe skolah aku !







byebye
see you in the next entry !

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life