<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
cinta berOk.
written on Thursday, March 31, 2011 @ 7:12 AM ✈




       سَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl,


hye ~

cinta ? kaw taa gase pelik ke tetibe jea aku nak stOry pasal cinta ? ehh. aku pulak yang pelik bile aku tulis bende2 macam ni. haha ! isshhh, sOry, aku merepek kejap :P 

so, jom sambung story ~ erm.. senangkan aku bercerita, aku ni tengah OTW ngan sorang ni. but aku gase
aku ngan dye tak kan ade ape2 relate sebab aku tanak.. aku tak berminat nak ber-relate buad mase 
sekarang, sebab .. entah, aku pon tataw lhaa ~ kitorangg nak kate bercinta tade lah sangat, nak kate ade 
ape2 relate takde lah pulak. hehe ~ sebab kitorang ni macam bawu nak belajau becinte, for your information, 
just belajar jea oke, bukan betul~ 

1st : dye start chat ngan aku kat fb. kitorang saling kenal2 dekat situ walaupon dh kenal ~ haha .. time baru berani2 nak chat tu kan, macam2 bende nak cakap, haha ~ nek saked jiwe aku nak menjawab. and kadang2 tu sampai dah tataw nak chat ape lgy, sebab semua dah cakap ;)












** ini contonh nye, tapi jangan pk laen taw :D







2nd : dah berani jumpe2 , tapi sumpah aku segan tahap gaban ! sape yang tak segan doe ? ishhayy :D tapi yang aku geram tu, tiap kali jumpe mecty taa jady. sebab malu lah.. ade orang lain lahh. lain2 lah .. sampay hary ni tak jumpe betol2 lagy. isshh, pelik ~ siyez.. sampay hary ni tak dapat jugak jumpe2~ ape lah nak jadi. dye nak jumpe due2, aku cakaplah tak nak jumpe due2 sebab org tgok kan. haha. yelah. kat skolah tu dah lah ramay spy, sape je yang tak geram kan ? hehe <3

3rd : dye dah berani bagy ice-cream kat aku . pelik kot ! and, tyme dye bagy ice-cream tu. daripada membe2 aku tataw yang kitowang ni aww aww.. teros bocor rahsia ~ hamekk kaw ! HAHA ! kantoy. and daripade saat tu, membe2 aku pon gelarkan dye "cornetto" ! lawak kan ? haha ! 

4th : and lagy satu, dye jeles bile aku dengar cakap org len and jeles bile ade owg len nk usha aku. isshh, biya lha. bukan nye aku nak relate ngan dye owg uwh.. haha. lagy pon aku ngan mr. CORNETTO ni, mane ade ape2 ~ so, masing2 bebas lah kan xD


haha. aku taw entry aku kali ni agak MENGGEDIK siked kan ? takpe2, sekali-sekale takpe. but jangan selalu sudahh xD  erm .. aku dah ketandusan idea and kepale hamper tercabot daripada tengkok sebab dok memikirkan ayat2 yang bernas-bernas untuk entry yang ni, haha ~ 

p/s: harap2 kitowang kekal kawan and kawan :D

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life