<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
susah nak cakap LOL ! -.-'
written on Monday, February 7, 2011 @ 4:58 AM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye ..




mood aku sekarang : sob :(


aku rase kau dah berubah . fizikal . mgkn tak . tapi mentel kau . aku dapat rase lah ! erm . aku just nak cakap :






walaupon aku rase aku tak buad ape2 salah ngan kau ! tapi kau buad aku serba salah tau .. kalau aku salah . just tell me 1 nnty aku boleh ubah ape yang aku boleh ubah .. aku nak jadi yang terbaik kat kau ! kau paham tak ?
aku juas nak jadi kawan yang berguna ok 1 bukan kawan makan kawan ! so aku harap kau paham !




it's ok lah kalu ko tanak maafkan . tapi bagi lah tau ape salah aku ngekk ! aduhh .. susa betul cakap ngan org sensetip nie  . hehe .. (cuba happykan diri)






p/s:aku harap ko bagilah tau aku ape yang aku buad ko sakit ati ! an d , please jangan buad aku serba salah macam nie 1 








tengs bace entry saye yang ni <3 




0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life